Ontdek de zonnebrillentrends van 2018

Met de zonnebrillentrends van 2018 onderstreep jij jouw persoonlijkheid. Vierkant, extravagant of juist minimalistisch: laat de gevarieerde zonnebrillencollectie jou inspireren voor een nieuwe look. Samen met onze stylisten ga jij op zoek naar de zonnebril die het beste bij jouw gezichtsvorm én persoonlijkheid past.

Wired – Comfort met metalen frames

Je treedt de zomer lichtvoetig tegemoet met een wired zonnebril. Voor een stijlvol, minimalistisch en zelfs classy look – maar dan een tikje anders met subtiele details! Je merkt niet eens dat je een zonnebril draagt: het montuur staat comfortabel op je neus en is zodoende zeer geschikt voor lange zomerdagen.

Squared – de stijlvolle, vierkante zonnebril

Creëer een originele eigen stijl met een vierkante zonnebril. Je komt net even anders dan anders voor de dag! Door het opvallende montuur benadruk jij je uitgesproken persoonlijkheid en gevoel voor stijl. In een handomdraai geef jij een trendy update aan jouw minimalistische outfit, zakelijke look of beach style.

Bold – Extravagant en krachtig

Als je de zomer niet geruisloos voorbij wil laten gaan, dan kies je voor een prominente zonnebril die elke outfit meteen een opvallende finishing touch geeft. Van het cat eye model of een montuur met tijgerprint tot zonnebrillen met high bridges: met een bold zonnebril benadruk je een eigenzinnige persoonlijkheid en ga je een avontuurlijke zomer tegemoet!

Galaxy – Ga voor een futuristische look

Je hebt een beetje lef nodig, maar je bent iedereen een stap voor met een futuristische zonnebril. De opvallende glazen zorgen voor een hippe uitstraling die zeker gezien mag worden! Welke kleur vind jij het mooist of ga je toch voor frameless- of spiegelglazen? Wat je ook kiest, met een futuristische stijl laat jij zien dat je op de hoogte bent van de laatste zonnebril trends!

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa