Meer dan 30 topmerken

Serengeti zonnebrillen

55 Resultaten
Relevant

Serengeti zonnebril kopen?

Ben je op zoek naar een zonnebril van het merk Serengeti? Bij Eye Wish Opticiens vind je jouw perfecte zonnebril. Via onze webshop bestel je diverse merken heren zonnebrillen en dames zonnebrillen snel en eenvoudig online. Je favoriete Serengeti zonnebril liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in een van onze winkels. We staan voor je klaar.

Monturen van hoogwaardige kwaliteit 

De zonnebrillen van Serengeti zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikbaar in verschillende materialen. Ook kun je kiezen voor modellen met gepolariseerde glazen. Één van de technieken die Serengeti onderscheidt van andere merken zijn flexibele scharnieren. Dit zorgt voor minder slijtage bij het op en afzetten, waardoor je zonnebril langer mee gaat. 

Jouw Serengeti zonnebril bij Eye Wish Opticiens

Heb je jouw favoriete zonnebril gevonden? Kom dan snel naar een winkel bij jou in de buurt. Online bestellen is helaas momenteel niet mogelijk.

Wist je dat je de zonnebril ook eerst kunt passen in onze virtuele paskamer? Handig! Ben je verkocht? Wil je jouw zonnebril liever eerst in de winkel zien en passen? Dat kan natuurlijk ook! Je bent altijd welkom in een Eye Wish opticien bij jou in de buurt

Bekijk ook onze andere merkzonnebrillen: Ray-Ban zonnebrillen | Polaroid zonnebrillen | Gucci zonnebrillen Oakley zonnebrillen | Persol zonnebrillen | Tom Ford zonnebrillen | Carrera zonnebrillen