Ronde zonnebril

441 Resultaten
Relevant

Ronde zonnebril: een onmisbare trend

Ray-Ban, Persol, Polaroid en Privé Revaux: een paar merken waar jouw nieuwe ronde zonnebril zomaar eens van kan zijn. Al enige tijd is de ronde zonnebril een onmisbaar item in de fashionwereld. Kijk maar eens om je heen in de zomer, je ziet snel genoeg iemand met dit trendy montuur. Dit is ook de merken niet ontgaan. Zij hebben de mooiste zonnebrillen met ronde glazen ontworpen, speciaal voor jou.  

Ronde zonnebril kopen: kies jouw favoriet

Wat jij zoekt is natuurlijk niet zomaar een ronde zonnebril, maar eentje die helemaal bij jou past. Je kijkt naar de kleur van het montuur, de glazen en het materiaal. Gelukkig is bij Eye Wish de keuze enorm en zit er altijd wel iets voor je bij. 

Ronde zonnebril voor dames

Op zoek naar een ronde zonnebril voor dames? Geen probleem. Van een hip goud montuur met groene glazen tot een classy zwart model met grijze glazen: jouw zonnebril met ronde glazen vind je bij Eye Wish. Of kies voor een unisex model, bijvoorbeeld de Ray-Ban Round. Onthoud dan wel: jouw ronde zonnebril kan zomaar ineens gestolen zijn door je vriend, want ook bij de mannen is dit een zeer gewild model. 

Ronde zonnebril voor heren

Natuurlijk wordt er ook aan de mannen gedacht. Ga jij voor een stoer zwart montuur met donkere glazen of kies je dit keer voor iets anders en ga jij voor een trendy oranje bril met blauwe glazen, zoals de Persol 3166S. Eén ding is zeker: een ronde zonnebril voor heren vind je gegarandeerd bij Eye Wish.   

De voordelen van Eye Wish

Wist je dat je ook kunt kiezen voor een ronde zonnebril op sterkte? Hiervoor adviseren wij wel om eerst een oogmeting te doen. Je kunt daarna jouw favoriet in de winkel kopen. Geen zonnebril op sterkte nodig? Waar wacht je nog op? Bestel je zonnebril met ronde glazen voor 22:00 uur online en wij versturen hem de volgende dag al.