Gratis verzending & retour
Meer dan 30 topmerken

De Aviator is misschien wel het bekendste montuur van Ray-Ban. Dit model werd jaren geleden speciaal ontworpen voor Amerikaanse piloten en staat daarom ook wel bekend als de pilotenbril. De Aviator is perfect als je op zoek bent naar een zonnebril met een iconische uitstraling!

Ray-Ban Aviator

7 Resultaten
Relevant

Ray-Ban Aviator: de perfecte pilotenbril

Je hebt hem wel eens gezien of zelfs gehad: de pilotenbril oftewel de Ray-Ban Aviator. Dit model is in 1937 speciaal voor Amerikaanse piloten ontworpen. Daar heeft dit model dan ook zijn naam aan te danken. De Ray-Ban Aviator is dus een bekende in de collectie en is dan ook beschikbaar in vele kleuren. Sommige zijn zelfs op sterkte verkrijgbaar! 

Ray-Ban Aviator bestellen bij Eye Wish

Heb je jouw favoriete Aviator gevonden? Bestel dan snel en eenvoudig jouw heren zonnebril of dames zonnebril via onze webshop. Heb je hem op een werkdag voor 22:00 uur besteld? Dan kun je hem morgen al verwachten! Hoe fijn is dat? We hopen natuurlijk dat je super blij bent met je nieuwe Ray-Ban Aviator, maar is dit niet het geval, dan kun je hem binnen 14 dagen gratis retourneren. Wist je trouwens dat je jouw Aviator ook online kunt proberen? Handig! Wil je jouw Ray-Ban zonnebril liever eerst in het echt zien? Kom dan langs in één van onze winkels. 

Heb je een zonnebril op sterkte nodig? Dat kan ook met de Ray-Ban Aviator! Ben je nog geen klant bij ons? Kom dan eerst langs voor een oogmeting. Dan controleren we de conditie van je ogen en meten we je sterkte.

Maak een afspraak

Koop jouw Ray-Ban Aviator met de voordelen van Eye Wish

Bij Eye Wish draait alles om jou. Advies en service staat bij ons centraal. We vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat jij altijd blij bent met jouw Aviator. Daarom krijg je twee jaar garantie op jouw aankoop. Is er iets met je zonnebril aan de hand? Staat er een pootje scheef of is er een schroefje los gegaan? Dat kan natuurlijk gebeuren. Stap dan gewoon binnen bij een Eye Wish opticien bij jou in de buurt en we lossen het direct op! Heb je een zonnebril op sterkte gekocht? Dan geniet je van nog meer services, zoals goed-zicht-garantie en staat-je-goed-garantie. Meer weten over de voordelen van Eye Wish? Bekijk onze services en garanties.