Meer dan 30 topmerken

Ray-Ban zonnebrillen

407 Resultaten
Relevant

De klassieke Ray-Ban zonnebrillen 

Een Ray-Ban zonnebril is een écht fashion-item en maakt jouw outfit helemaal af. Dit geldt eigenlijk al sinds de introductie van de eerste Ray-Ban zonnebril in 1929. Vele modellen zijn inmiddels uitgegroeid tot onmisbare accessoires voor zowel heren als dames. Bovendien viel het merk op bij verschillende wereldsterren, zo werden Ray-Ban zonnebrillen binnen no-time razendpopulair. 

De oorsprong van Ray-Ban

De Ray-Ban zonnebrillen was het eerste waar het merk zich op focuste. De naam zegt het al: ‘Ray’ betekent ‘zonnestralen’ en ‘Ban’ betekent ‘uitbannen’. De oorsprong van Ray-Ban gaat terug tot 1929, het jaar waarin de Amerikaanse Air Force onder leiding van Generaal MacCready een Ray-Ban zonnebril liet ontwerpen voor piloten. Het eerste model was geboren: de Ray-Ban Aviator met G15 lenzen. De naam Ray-Ban werd officieel als merk gedeponeerd in 1937, wat dan ook wordt gezien als de geboorte van het merk.

Iconische en karakteristieke modellen

Na bijna een eeuw actief geweest te zijn in de optiekwereld, zijn vele modellen van Ray-Ban nog steeds in de mode. Niet zonder reden, want de zonnebrillen van Ray-Ban passen sinds jaar en dag bij een populaire cultuur van bekende popsterren, modellen, en acteurs. Het authentieke en tijdloze karakter van de Ray-Ban zonnebrillen zorgt keer op keer voor grote bekendheid. Bij Eye Wish vind je dan ook veel van deze iconische zonnebrillen, waaronder de:

  • Ray-Ban Aviator: een Ray-Ban zonnebril die een groot succes werd onder Amerikaanse piloten in de 20e eeuw. Nu, decennia later, is dit model niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De Ray-Ban Aviator is een pilotenbril die met metaal afgewerkt is. De zonnebril is bij Eye Wish in diverse stijlen én met meerdere glaskleuren verkrijgbaar. Heb je een hartvormige gezichtsvorm? Dan past deze zonnebril perfect bij jou!

  • Ray-Ban Clubmaster: een Ray-Ban zonnebril die geïnspireerd is op de jaren ‘50, die zijn intrede deed in de jaren ‘80. In de tijd die volgde werd dit model mateloos populair, met meerdere verschijningen in films als gevolg. De Ray-Ban Clubmaster heeft een stijl die als vintage en tegelijkertijd tijdloos omschreven kan worden.

  • Ray-Ban Erika: de grote ronde glazen en retro look van de Ray-Ban Erika hebben er voor gezorgd dat dit model is uitgegroeid tot één van de populairste zonnebrillen van Ray-Ban. Bovendien heeft Ray-Ban door het gebruik van kunststof het model toch in een nieuw jasje weten te steken. Zo weet je zeker dat dit model een tijdloze keuze is.

  • Ray-Ban Wayfarer: de Ray-Ban wayfarer, wie kent hem niet? Deze zonnebril van Ray-Ban werd al snel na zijn introductie een symbool binnen de Hollywood cultuur. Ook nu nog dragen vele muzikanten en acteurs deze klassieke bril. Door de aanhoudende populariteit is er zelfs een nieuw, vergelijkbaar model bijgekomen, de Ray-Ban New Wayfarer.

Ray-Ban zonnebril kopen bij Eye Wish 

Heb je jouw favoriete zonnebril gevonden? Kom dan snel naar een winkel bij jou in de buurt. Online bestellen is helaas momenteel niet mogelijk.

Wist je dat je de zonnebril ook eerst kunt passen in onze virtuele paskamer? Handig! Ben je verkocht? Wil je jouw zonnebril liever eerst in de winkel zien en passen? Dat kan natuurlijk ook! Je bent altijd welkom in een Eye Wish opticien bij jou in de buurt

Ray-Ban zonnebril op sterkte

Wist je dat een Ray-Ban zonnebril ook op sterkte verkrijgbaar is? Het overgrote deel aan Ray-Ban zonnebrillen binnen ons assortiment is op sterkte verkrijgbaar. Kom langs in één van onze winkels en vul jouw favoriete model aan met enkelvoudige of multifocale glazen. Wil je een Ray-Ban zonnebril op sterkte, maar weet je jouw sterkte nog niet? Maak dan een afspraak voor een oogmeting.

Maak een afspraak

Ray-Ban zonnebril kopen met de voordelen van Eye wish

Bij Eye Wish vinden we het belangrijk dat onze klanten altijd scherp zicht hebben en daar hoort kwaliteit bij. Daarom geniet je bij Eye Wish van extra veel voordelen. Koop je een Ray-Ban zonnebril? Dan heb je twee jaar garantie op coating en montuur én kun je altijd langskomen voor gratis onderhoud, zo blijft je zonnebril zo goed als nieuw. Heb je een Ray-Ban zonnebril op sterkte? Dan heb je recht op onze staat-je-goed-garantie en goed-zicht-garantie. Ben je benieuwd naar alle voordelen waar je als Eye Wish klant gebruik van kunt maken? Lees dan meer over onze services en garanties.