Gratis verzending & retour
Meer dan 30 topmerken

Ben jij ook altijd aan het afwisselen tussen een bril en een zonnebril op sterkte? Dan is een overzetzonnebril misschien wel wat voor jou. Deze zonnebril zet je gemakkelijk over je eigen bril op sterkte heen. Zo zie je altijd scherp, ook als de zon schijnt.

Overzetzonnebrillen

10 Resultaten
Relevant

Overzetzonnebril voor heren

Vind jij dat scherp zicht te allen tijde belangrijk is? Dan is de kans groot dat je enthousiast wordt van een overzetzonnebril. Met een overzetzonnebril hoef je namelijk niet langer je normale bril af te doen als de zon schijnt. Dit is perfect als je op een terras zit, maar ook voor momenten waarop je optimaal zicht wilt hebben, zoals tijdens het autorijden.

Overzetzonnebril voor dames

Een overzetzonnebril is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol. Bij Eye Wish vind je overzetzonnebrillen voor dames van verschillende, mooie merken. Er zit er dus vast en zeker eentje tussen die bij jou in de smaak valt. Let wel op: als je normaal een groot montuur draagt, dan is het verstandig om een overzetzonnebril uit te kiezen die groot genoeg is om jouw glazen volledig te bedekken.

Overzetzonnebril met polariserende glazen

Met een overzetzonnebril met polariserende glazen ga je écht voor optimaal zicht. Polariserende glazen zorgen ervoor dat je minder last hebt van het felle licht van de zon. Bovendien kunnen polariserende glazen de weerkaatsingen van het licht filteren, waardoor de zon je ogen niet zal verblinden. Deze lichtschitteringen ontstaan vaak op grote, gladde oppervlaktes. Een overzetzonnebril met polariserende glazen is dus ideaal voor op de weg, het water of de piste.

Koop jouw overzetzonnebril met de voordelen van Eye Wish

Bij ons krijg je met de aankoop van jouw overzetzonnebril standaard twee jaar garantie op de coating en het montuur. Daarnaast mag je altijd in één van onze winkels langskomen voor een gratis brilcontrole of voor vragen over je bril. Bekijk al onze services en garanties.