org-nl_eyewish:/Content Items/2015/201512/201512-zbos.png

Zonnebril op sterkte

Bij Eye Wish kunt u een modieuze zonnebril uiteraard ook op uw persoonlijke sterkte laten maken. Met een zonnebril op sterkte dempt u fel licht en beschermt u uw ogen tegen de UV-straling van de zon. Daarnaast houdt u scherp zicht. De glazen kunt u daarbij volledig aan uw wensen aanpassen. Zo hebben we speciale kleuren en coatings die de bril en uw zicht er nog beter uit laten zien.

Speciale kleuren

Eye Wish Opticiens biedt een ruim assortiment kleurglazen. Stel uzelf de vraag wanneer u uw zonnebril het meeste gebruikt, bijvoorbeeld tijdens het autorijden of in de avond. Het is belangrijk om te weten welke kleur glazen het beste past bij uw kijkwensen. Op deze pagina leest u er alles over.

Polariserende glazen

Om lichtweerkaatsing – bijvoorbeeld bij het beoefenen van water- of wintersport – te voorkomen, kunt u voor een zonnebril met gepolariseerde glazen kiezen. Een zonnebril met gepolariseerde glazen geven uw ogen extra rust omdat ze schitteringen van het wegdek, water of sneeuw wegnemen. Hierdoor heeft u beter zicht en zorgt u voor een veiligere situatie.

Glazen met spiegelcoating

Een spiegelcoating is puur cosmetisch en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de sterk reflecterende coating zijn uw ogen onzichtbaar voor anderen. De spiegelcoating wordt gecombineerd met een ontspiegeling aan de binnenzijde van het glas, wat een vermindering van reflecties en een comfortabel zicht geeft.

Meekleurende glazen

Vind samen met onze stylist het montuur dat bij u past en laat dit voorzien van meekleurende glazen. Dit zijn heldere glazen die op licht reageren. Zodra u buiten in de zon komt, kleuren de glazen donker. Zo heeft u voor alle omstandigheden maar één bril nodig.

Multifocale glazen

De glazen voor onze zonnebrillen op sterkte zijn zowel enkelvoudig als multifocaal verkrijgbaar. Met een multifocale zonnebril heeft u hetzelfde kijkcomfort als met een gewone multifocale bril. Dus ook in de zon scherp zicht, zowel van veraf als dichtbij.

Onze opticiens kunnen u alles vertellen over onze zonnebrillen op sterkte. Loop eens langs of maak hier alvast een afspraak.

Hoe kunt u profiteren van deze service?

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa