Speciale kleuren

Eye Wish Opticiens biedt een ruim assortiment kleurglazen. Stel jezelf de vraag wanneer je de zonnebril het meeste gebruikt, bijvoorbeeld tijdens het autorijden of in de avond. Het is belangrijk om te weten welke kleur glazen het beste past bij jouw kijkwensen. Op deze pagina lees je er alles over.

Polariserende glazen

Om lichtweerkaatsing (bijvoorbeeld bij het beoefenen van water- of wintersport) te voorkomen, kun je voor een zonnebril met gepolariseerde glazen kiezen. Een zonnebril met gepolariseerde glazen geven je ogen extra rust omdat ze schitteringen van het wegdek, water of sneeuw wegnemen. Hierdoor heb je beter zicht en zorg je voor een veiligere situatie.

Glazen met spiegelcoating

Een spiegelcoating is puur cosmetisch en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de sterk reflecterende coating zijn je ogen onzichtbaar voor anderen. De spiegelcoating wordt gecombineerd met een ontspiegeling aan de binnenzijde van het glas, wat een vermindering van reflecties en een comfortabel zicht geeft.

Meekleurende glazen

Vind samen met onze stylist het montuur dat bij je past en laat dit voorzien van meekleurende glazen. Dit zijn heldere glazen die op licht reageren. Zodra je buiten in de zon komt, kleuren de glazen donker. Zo heb je voor alle omstandigheden maar één bril nodig.

Multifocale glazen

De glazen voor onze zonnebrillen op sterkte zijn zowel enkelvoudig als multifocaal verkrijgbaar. Met een multifocale zonnebril heb je hetzelfde kijkcomfort als met een gewone multifocale bril. Dus ook in de zon scherp zicht, zowel van veraf als dichtbij.

Onze opticiens kunnen je alles vertellen over onze zonnebrillen op sterkte. Loop eens langs of maak hier alvast een afspraak.

Hoe kun je profiteren van deze service?

Bekijk de collectie
Vind een winkel
Maak een afspraak