Gratis verzending & retour
Meer dan 30 topmerken

Kinderzonnebrillen

64 Resultaten
Relevant

Filter

Kinderzonnebrillen: een goede bescherming voor de ogen

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Daar hoort ook een goede bescherming van de ogen bij. De ogen van kinderen zijn namelijk zeer kwetsbaar voor schadelijke UV-straling. Dit komt doordat de pupillen van kinderen groter zijn dan die van volwassenen. Daarnaast hebben kinderen minder beschermend pigment. Een zonnebril voor je kind is dus zeker niet onbelangrijk! Daarom kun je bij Eye Wish ook een kinderzonnebril kopen. Je kunt kiezen uit diverse merken en monturen. Zo zit er altijd iets tussen! Bestel de kinderzonnebril snel en eenvoudig online of maak een afspraak in één van onze winkels

Zonnebrillen voor jongens en meisjes

Kinderen hebben al op een vroege leeftijd een uitgesproken smaak. Gelukkig zijn wij daar bij Eye Wish van op de hoogte. Daarom vind je in ons assortiment kinderzonnebrillen in verschillende kleuren, prints, vormen en stijlen. Een stoere zonnebril voor jongens of een opvallende zonnebril voor meisjes? Je vindt het vast en zeker in onze webshop. Kies samen jullie favoriete kinderzonnebril uit en bestel ’m online of kom langs in één van onze winkels!

Een babyzonnebril: een verstandige keuze

De ogen van een baby zijn extra kwetsbaar voor de straling van de zon. Als de ogen van een baby vaak blootgesteld worden aan UV-straling, dan heeft dit vervelende gevolgen op de korte én lange termijn. Een zonnebril voor je baby is dus een verstandige keuze. In ons assortiment vind je verschillende, kleine monturen voor jouw baby. 

Kinderzonnebril op sterkte

Wanneer jouw kind acht jaar of ouder is kun je bij ons ook terecht voor een kinderzonnebril op sterkte. Vanaf deze leeftijd kun je een oogmeting laten doen bij één van onze opticiens. 

Maak een afspraak

Kinderzonnebril kopen bij Eye Wish

Een nieuwe kinderzonnebril koop je bij Eye Wish. We weten dat ieder kind een eigen smaak en karakter heeft, daarom hebben we een ruim assortiment aan kinderzonnebrillen. De collectie varieert tussen de coolste en meest kleurrijke kinderzonnebrillen. Zo is er voor ieder wat wils. Als je bij ons een kinderzonnebril koopt, heb je keuze uit: Ray-Ban zonnebrillen, Seen zonnebrillen, Solaris zonnebrillen en Unofficial zonnebrillen. 

De voordelen van Eye Wish

Heb je de perfecte kinderzonnebril gevonden? Bestel deze dan op werkdagen voor 22:00 uur en dan verzenden wij hem dezelfde dag nog. Niet tevreden? Je kunt de zonnebril binnen twee weken gratis retourneren. Wist je als dat je bij Eye Wish Opticiens altijd twee jaar garantie op de coating en het montuur hebt? Zo zit de zonnebril altijd goed! Wil je liever samen met je kind komen passen? Dat kan ook! Je bent altijd van harte welkom in een filiaal bij jou in de buurt.