org-nl_eyewish:/Content Items/2018/04/201804-gekleurde-glazen.pngDe beste gekleurde glazen voor uw zonnebril

De beste gekleurde glazen voor uw zonnebril

Wanneer u een mooie merkzonnebril koopt bij Eye Wish Opticiens, bieden wij de mogelijkheid om hem op sterkte te laten maken. Zo kunt u op momenten dat de zon schijnt ook scherp zien. U heeft dan keus uit veel verschillende gekleurde glazen die allemaal 100% UV-bescherming bieden.

Wanneer gebruikt u uw zonnebril het meest?

In alledaagse situaties

Op het terras, in de tuin of onderweg: met onze bruine ‘sun’ glazen in uw zonnebril zijn uw ogen elke dag goed beschermd.

Voor water- of wintersport

Als u van water- of wintersport houdt, zijn onze grijze ‘sport’ glazen ideaal. Ze verminderen schittering op het water en in de sneeuw.

Tijdens autorijden

Rijdt u veel auto, dan zijn onze oranjebruine ‘traffic’ glazen in uw zonnebril erg handig. Door deze glazen ziet u meer contrast, bent u beter beschermd tegen verblinding door laagstaande zon en heeft u minder last van reflecties op het wegdek.

In de avond

Glazen met een geel getint filter zijn extra comfortabel wanneer u in de schemer en nacht autorijdt. Dankzij super ontspiegeling worden lichtschitteringen tot een minimum beperkt en krijgen uw ogen meer rust. Ideaal als u last heeft van nachtblindheid.

Polariserende glazen: extra bescherming in elke situatie

Wilt u de beste bescherming voor uw ogen in uiteenlopende situaties, kies dan voor polariserende glazen. Deze glazen geven uw ogen extra rust om dat ze schitteringen op het wegdek, water of sneeuw wegnemen.

Alle zonnebrillen van Polaroid zijn standaard uitgerust met polariserende glazen. Daarnaast zijn er van Ray-Ban en andere merken uit onze collectie modellen verkrijgbaar met polariserende glazen.

Onze zonneglazen van Rodenstock

Eye Wish Opticiens biedt een ruim assortiment kleurglazen van het merk Rodenstock. Daardoor kunt u in uw zonnebril op sterkte dezelfde kleur kiezen als de originele kleur in de zonnebril van uw keuze.Wilt u meer weten over verschillende gekleurde glazen?

Maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt voor gratis advies.

Hoe kunt u profiteren van deze service?

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa