HEREN ZONNEBRILLEN

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/zbt-heren-trouble-1.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/mobiel-zbt-heren-trouble-1.png

Met de double bridge zonnebrillen houd je het hoofd cool deze zomer. De dubbele metalen neusbrug zorgt voor een stoere retro look. De bekende Gatsby van Ray-Ban en Maverick van Carrera zijn nu al iconische double bridge modellen die elke outfit die stoere nonchalance touch meegeven. De Double Trouble look is dé heren zonnebrillentrend van dit jaar!

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/zbt-heren-jungle-2.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/mobiel-zbt-dames-jungle-3.png

De woontrend Urban Jungle is helemaal overgewaaid naar mode en lifestyle. Urban Jungle combineert het pure uit de natuur met de hectiek van de stad. Een perfecte combinatie met stoere, casual, retro en groene elementen. Houd je van actie en afwisseling maar ben je daarnaast dol op basics en puur natuur? Dan past de Urban Jungle zonnebrillentrend perfect bij jou. Kies een zonnebril met schildpadmontuur, de havanna of natuurlijke kleuren en materialen en jouw Urban Jungle summer kan beginnen.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/zbt-dames-bohemian-4.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/mobiel-zbt-dames-bohemian-4.png

De nonchalante Bohemian stijl past helemaal bij een zomerse look. Houd jij van lange laid back zomerdagen vol muziek en gezelligheid dan is Festival chique of Ibiza hip, op je lijf geschreven. Zonnebrillen met spiegelglazen, panto modellen en felle kleuren passen passen helemaal bij deze zonnebrillentrend.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/zbt-dames-flat-5.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/mobiel-zbt-dames-flat-5.png

Helemaal hip deze zomer is de futuristisch ogende platte lens. De ultra vlakke lens geeft elke zonnebril een coole look. Mysterieus met donkere zwarte glazen of modieus met gekleurd glas erin. Voor welke zonnebril je ook gaat, met de flatlens zit je zeker goed deze zomer.

Zonnebril op sterkte

Bijna alle zonnebrillen kunnen wij voor u op sterkte maken. Zo ziet u goed in de zon terwijl u er stijlvol uitziet. Onze opticiens adviseren u graag.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/04/man.png

Zonnebril op sterkte

Bijna alle zonnebrillen kunnen wij voor u op sterkte maken. Zo ziet u goed in de zon terwijl u er stijlvol uitziet. Onze opticiens adviseren u graag.

We hebben ons uiterste best gedaan om de rechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. Meent u rechthebbende te zijn van een of meer van de foto's die wij hebben gebruikt dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa