Ontdek dé heren brillentrends

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/heren-vintage.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/dames-vintage-mbl.png

De vintage stijl doet het altijd goed, ook in uw nieuwe brilmontuur. Daarmee maakt u uw retro look compleet. Kies een montuur dat geïnspireerd is op het verleden zoals de Clubmaster en het Panto model. Met een vintage bril creëert u een retro look voor elke gelegenheid.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/heren-industrial.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/heren-industrial-mbl.png

Stoer en authentiek, dat zijn de monturen met een basic industrial stijl. Met name in de interieurwereld is te zien hoe de stoere industriële details gecombineerd worden met warme vintage invloeden. Een uniek concept, dat ook geldt voor de brillen in deze trend. De industriële elementen ziet u terug in de verschillende materialen die gebruikt zijn. Zoals een kunststof front met dunne metalen veren of juist een kunststof frame met een opvallende, asymmetrische print op het front.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/heren-light.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/heren-light-mbl.png

Ultralichte monturen zijn niet alleen hip – ze zitten bovenal heel prettig. In veel monturen binnen deze trend is carbon fiber verwerkt waardoor de monturen ultra licht aanvoelen. U vergeet gewoon dat u een bril draagt. Ideaal voor de praktische en trendy man.

Benieuwd naar de hele collectie? Bekijk deze hier, of kom langs bij een Eye Wish winkel bij u in de buurt.

We hebben ons uiterste best gedaan om de rechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. Meent u rechthebbende te zijn van een of meer van de foto's die wij hebben gebruikt dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/bwk-footer.png