ONTDEK DÉ DAMES BRILLENTRENDS

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/dames-vintage.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/dames-vintage-mbl.png

De retro en vintage stijl is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Maak uw retro look compleet met een trendy vintage bril. Kies een montuur van modellen die geïnspireerd zijn op het verleden zoals de Clubmaster en het Panto model. Een trendy look voor elke gelegenheid.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/dames-material-mbl.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/dames-material-mbl.png

De verrassende combinatie van verschillende materialen in een montuur wordt steeds vaker toegepast. Denk aan de combinatie van metaal en kunststof, maar ook bijzondere materialen als hout, leer en textiel komen terug in de nieuwste trends. De combimonturen zijn helemaal van nu en stuk voor stuk uniek.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/dames-nude.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/dames-nude-mbl.png

De Nudes trend heeft het helemaal gemaakt op de catwalk en in de make-up. Nu vindt de trend ook een weg naar brillen. De nude brillen hebben kleuren die binnen het pallet beige, pastel roze en lichtbruin vallen. Zachte natuurlijke kleuren zorgen voor een natural look. Rustig, maar door de verschillende bewerkingen zeker niet onopvallend.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/dames-extravagant.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/dames-extravagant-mbl2.png

Vindt u het niet erg om op te vallen en mag uw bril gezien worden? Kies dan voor een extravagant exemplaar, een bril waarmee u een fashion statement maakt. Super trendy, uitgesproken en extravagant. Een look voor durfallen met stijl.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/dames-female-touch.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/06/dames-female-touch-mbl.png

U voelt zich op en top vrouw met trendy vrouwelijke monturen. Denk hierbij aan monturen met ronde vormen als het vlindermodel en de cateye. Nog meer female power? Ga dan voor monturen met veel kleur en decoraties als glitters, diamanten of gouden details.

Benieuwd naar de hele collectie? Bekijk deze hier, of kom langs bij een Eye Wish winkel bij u in de buurt.

We hebben ons uiterste best gedaan om de rechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. Meent u rechthebbende te zijn van een of meer van de foto's die wij hebben gebruikt dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/bwk-footer.png