Retourneren

Wij hopen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Indien dit niet zo is, dan kun je het artikel gratis retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.


Hoe retourneer ik mijn pakket?

  1. Voeg een volledig ingevuld retourformulier en de factuur toe aan het retourpakket.

  2. Breng het pakket naar een van onze winkels of een postkantoor bij jou in de buurt. Verstuur het retourpakket gratis naar:

EyeWish Opticiens
Retouren Webshop
Antwoordnummer 148
3760 VD SOESTERBERG

  1. Vraag altijd om een bewijsnummer bij afgifte van het retourpakket. Zonder bewijsnummer kunnen wij het betaalde bedrag niet terugstorten indien je pakket verloren gaat.

  2. Je ontvangt het aankoopbedrag binnen 14 dagen op jouw rekening.

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen 14 dagen de overeenkomst te herroepen zonder opgave van reden. Je dient het artikel en de verpakking onbeschadigd en in originele staat te retourneren. Gebruik hiervoor het bijgeleverde retourformulier of het modelformulier voor herroepingsrecht.

Kan ik het artikel ruilen?
Omruilen van onze artikelen is niet mogelijk. Wij adviseren om jouw aankoop te retourneren en het gewenste artikel opnieuw te bestellen in onze webshop.

Ik heb een verkeerd/ beschadigd artikel ontvangen. Wat nu?
Neem allereerst contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0800 – 2745002 (gratis). Stuur vervolgens jouw artikel retour. De klantenservice verzendt het juiste artikel na ontvangst van het retourpakket.

Ik heb geen retourformulier ontvangen. Wat nu?
Download het retourformulier online en print deze vervolgens uit.