Gratis bril met je vergoeding

Met jouw vergoeding van VGZ, Univé, IZZ of UMC Zorgverzekering krijg je bij Eye Wish een gratis complete bril. Geeft het pakket recht op een bril met het basisassortiment monturen? Dan kies je uit alle monturen tot en met 109 euro met basisglazen voorzien van kraswering en ontspiegeling. Je ontvangt een bril t.w.v. maximaal 228 euro of een multifocale bril t.w.v. maximaal 308 euro.

Bij een bril uit het uitgebreide assortiment kies je uit alle monturen tot en met 169 euro, waaronder onze topmerken Ray-Ban, Esprit, Carrera en Marc Jacobs. Je ontvangt een bril met basisglazen voorzien van kraswering en ontspiegeling t.w.v. maximaal 288 euro of een multifocale bril t.w.v. maximaal 368 euro.

Wil je liever een duurder montuur of andere glazen? Dat kan tegen bijbetaling van de meerprijs.

De complete bril wordt door Eye Wish en de verzekeraar gezamenlijk betaald.

Bekijk de voorwaarden onderaan de pagina.


Benieuwd naar het ‘basisassortiment’? Bekijk de monturen tot en met €109. De 'uitgebreide collectie' bevat monturen tot en met €169.

  • Met een aanvullende verzekering van VGZ, Univé, IZZ of UMC Zorgverzekering, welke conform polisvoorwaarden recht op vergoeding van een bril uit het basisassortiment geeft, ontvang je bij Eye Wish Opticiens een montuur naar keuze ter waarde van maximaal €109 met Basic 1.5 glazen. Dit betreft een enkelvoudige bril ter waarde van maximaal €228, of een multifocale bril ter waarde van maximaal €308.
  • Met een aanvullende verzekering van VGZ, Univé, IZZ of UMC Zorgverzekering, welke conform polisvoorwaarden recht op vergoeding van een bril uit het uitgebreide assortiment geeft, ontvang je bij Eye Wish Opticiens een montuur naar keuze ter waarde van maximaal €169 met Basic 1.5 glazen. Dit betreft een enkelvoudige bril ter waarde van maximaal €288, of een multifocale bril ter waarde van maximaal €368.
  • Wanneer je kiest voor een duurder montuur en/of glazen betaal je de meerprijs zelf bij. Je ontvangt geen geld terug.
  • Je kunt kiezen voor een bril met gekleurd glas op sterkte. Zonnebrilmonturen zijn uitgesloten van vergoeding.
  • Meeverzekerde kinderen tot en met 12 jaar ontvangen VGZ Ravotgarantie op de bril ter waarde van €228 (bij recht op vergoeding van een bril uit het basisassortiment) of €288 (bij recht op vergoeding van een bril uit het uitgebreide assortiment). VGZ Ravotgarantie is niet mogelijk op een bril met bijbetaling. Indien de bril binnen 2 jaar kapot gaat, dan heeft het kind recht op een vervangende, gelijkwaardige bril, bij de winkel van aanschaf. De VGZ Ravotgarantie kan maximaal één keer binnen de periode van 2 jaar worden geclaimd.
  • Verzekerden met een IZZ Zorg voor de Zorg + Extra 3 pakket ontvangen bij de verstrekking van de bril kosteloos een Dubbelzeker brilverzekering van Eye Wish.
  • Verzekerden met een UMC Extra Zorg 2 of 3 pakket kunnen, in plaats van de vergoeding van de complete bril, voor een vergoedingsbudget van maximaal € 100 respectievelijk €200 kiezen.
  • De complete bril wordt door Eye Wish en de verzekeraar gezamenlijk betaald. Eye Wish dient het gedeelte dat gedeclareerd kan worden rechtstreeks in bij je zorgverzekeraar. Declaratie is uitsluitend mogelijk bij aanschaf in één van onze fysieke winkels.
  • Dit aanbod is niet geldig op reeds bestelde brillen en niet in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingen.
  • Dit aanbod start op 2 januari 2018. De einddatum wordt 2 weken van te voren via de website gecommuniceerd.