Polischeck

Vergoeding bril en contactlenzen

Wanneer je een nieuwe bril of zonnebril koopt of begint met het dragen van contactlenzen, is het goed om je zorgverzekering te bekijken. Soms kun je gebruik maken van je zorgvergoeding. Afhankelijk van je zorgverzekering heb je jaarlijks, één keer in de twee jaar of één keer in de drie jaar recht op een brilvergoeding. Ook de beeldschermbril en zonnebril op sterkte vallen hieronder. Hoe hoog deze vergoeding is, hangt af van jouw zorgverzekeraar en -pakket.

Naast je zorgvergoeding geniet je bij Eye Wish van extra zorgkorting, lees meer over deze service


 

 

Extra zorgkorting bij Eye Wish 

Eye Wish Opticiens heeft goede afspraken gemaakt met bijna alle Nederlandse zorgverzekeraars. Daarom krijg je bij ons extra zorgkorting op vertoon van jouw zorgpas, naast de zorgvergoeding op je bril en lenzen.

Direct verrekend

Jouw zorgvergoeding én de Eye Wish extra zorgkorting worden direct verrekend in het totaalbedrag dat je afrekent. In de winkel verzorgen wij direct de declaratie van je bril- of lenzenvergoeding bij jouw zorgverzekeraar.

Altijd extra zorgkorting

Ook als je geen recht hebt op zorgvergoeding, of deze al verbruikt hebt, krijg je bij Eye WIsh zorgkorting. 

Hoeveel extra korting krijg je bij Eye Wish?

 

Let op: de korting geldt op alle type brillen met minimaal kraswerende en anti-reflecterende dunne (1.6) glazen op sterkte. De extra zorgkorting geldt niet in combinatie met lopende aanbiedingen.

Laat jouw extra zorgkorting berekenen in de winkel

 

Vind een winkel

Maak een afspraak