Vergoeding voor brillen en contactlenzen

Als je een bril of contactlenzen koopt, wil je natuurlijk niet onnodig te veel betalen. Het is daarom goed om te checken of je gebruik kunt maken van je zorgvergoeding voor je nieuwe bril of lenzen.

Met een aanvullende zorgverzekering heb je jaarlijks of één keer per twee à drie jaar recht op een brilvergoeding. Hieronder vallen ook de beeldschermbril en zonnebril op sterkte. Hoe hoog deze vergoeding is, hangt af van jouw zorgverzekeraar en -pakket.

P.s. Wist je dat je bij Eye Wish Opticiens geniet van extra zorgkorting?


 

Extra zorgkorting naast de vergoeding
bij Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens heeft goede afspraken gemaakt met bijna alle Nederlandse zorgverzekeraars. Daarom krijg je bij ons extra zorgkorting op vertoon van jouw zorgpas, naast de zorgvergoeding op je bril en lenzen.

Direct verrekend

Jouw zorgvergoeding én de Eye Wish extra zorgkorting worden direct verrekend in het totaalbedrag dat je afrekent. In de winkel verzorgen wij direct de declaratie van je bril- of lenzenvergoeding bij jouw zorgverzekeraar.

Altijd extra zorgkorting

Ook als je geen recht hebt op zorgvergoeding, of deze al verbruikt hebt, krijg je bij Eye WIsh zorgkorting. 

Hoeveel extra korting kan ik krijgen?

 

Let op: de korting geldt op alle type brillen met minimaal kraswerende en anti-reflecterende dunne (1.6) glazen op sterkte. De extra zorgkorting geldt niet in combinatie met lopende aanbiedingen.

Laat jouw extra zorgkorting berekenen in de winkel

Vind een winkel

Maak een afspraak