Eye Wish Opticiens - laat je zien

Over Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens heeft ruim 240 optiekzaken in heel Nederland. Daar verzorgen professionele opticiens en optometristen deskundige oogmetingen en zorgen de stylisten voor uitgebreid, persoonlijk briladvies. Eye Wish Opticiens heeft een uitgebreid assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen in de winkels en online.

Met bijna duizend medewerkers zorgen wij elke dag voor een goede sfeer, prettige dienstverlening en delen we de nieuwste brillentrends met onze klanten.

Laat je zien

Onze missie

Eye Wish Opticiens zorgt ervoor dat je weer scherp ziet en helpt je met alles wat daarvoor nodig is. Ook als je jouw perfecte bril of lenzen hebt gevonden, staan wij voor jou klaar met de beste zorg om jouw scherpe blik te behouden. Ons ruime assortiment bestaat enkel uit kijkoplossingen met de beste kwaliteit.

We sporen je aan om jezelf te laten zien, want ook met een bril zie je er goed uit. Het is een fashion-item, een onderstreping van je identiteit. Een bril laat zien wie je bent. Of wie je wilt zijn.

De geschiedenis van Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens heeft meer dan 75 jaar optiekervaring en is ontstaan uit zelfstandige kwaliteitsopticiens. In 1934 opende Roel Groeneveld een optiekwinkel in het centrum van Dordrecht. Na de oorlog bouwde hij zijn bedrijf stap-voor-stap uit tot een keten van opticiens in verschillende delen van het land. De meeste groei kwam voort uit de overname van zelfstandige opticiens, die vaak hun oorspronkelijke naam nog lange tijd behielden.

In 2001 verkocht de familie Groeneveld al haar activiteiten aan de investeringsmaatschappij HAL, die ook eigenaar is van andere optiekbedrijven in Europa. Alle winkels werden in 2002 omgedoopt tot Eye Wish Groeneveld. In de jaren daarna bleef het bedrijf groeien. Na de overname van Het huis Opticiens in 2012 is de naam veranderd in Eye Wish Opticiens.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa