Store

Eye Wish Opticiens Wassenaar

Langstraat 512242 KK Wassenaar

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Locatie

LocatieAdres
Langstraat 51, 2242 KK Wassenaar
Route

Over Eye Wish Opticiens Wassenaar

In de levendige Langstraat, in de gezellige pittoreske dorpskern van Wassenaar, vindt u Eye Wish Opticiens. De Langstraat is een levendig voetgangersgebied met tal van landelijk bekende winkels, tevens is er een groot aanbod van leuke originele boetiekjes. In het gehele dorp kunt u uw auto gratis parkeren met gebruik van de blauwe parkeerschijf. Er zijn meerdere parkeergarages en parkeerterreinen. Het openbaar vervoer stopt op 6 à 7 minuten lopen op de Van Oldenbarneveldtweg en de Johan de Wittstraat.

Het team van Eye Wish Opticiens Wassenaar bestaat uit gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten en staat van dinsdag t/m zaterdag voor u klaar voor een deskundige oogmeting en goed advies over de mogelijkheden in brillen en lenzen. Tevens is er regelmatig een styliste in de winkel om u geheel vrijblijvend te adviseren welke bril het beste bij u past. U vindt bij ons een uitgebreide collectie monturen en zonnebrillen van topmerken als: Ray-Ban, Hugo Boss, Jimmy Choo. 

Goed zicht is onmisbaar en wij verwelkomen u graag voor een persoonlijk kijkadvies. Bij Eye Wish Opticiens Wassenaar nemen we de tijd voor u.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel, de koffie staat uiteraard klaar.

Store