Store

Eye Wish Opticiens Wassenaar

Langstraat 512242 KK Wassenaar

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Locatie

LocatieAdres
Langstraat 51, 2242 KK Wassenaar
Route

Winkels in de buurt

Over Eye Wish Opticiens Wassenaar

In de levendige Langstraat, in de gezellige pittoreske dorpskern van Wassenaar, vindt u Eye Wish Opticiens. De Langstraat is een levendig voetgangersgebied met tal van landelijk bekende winkels, tevens is er een groot aanbod van leuke originele boetiekjes. In het gehele dorp kunt u uw auto gratis parkeren met gebruik van de blauwe parkeerschijf. Er zijn meerdere parkeergarages en parkeerterreinen. Het openbaar vervoer stopt op 6 à 7 minuten lopen op de Van Oldenbarneveldtweg en de Johan de Wittstraat.

Het team van Eye Wish Opticiens Wassenaar bestaat uit gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten en staat van dinsdag t/m zaterdag voor u klaar voor een deskundige oogmeting en goed advies over de mogelijkheden in brillen en lenzen. Tevens is er regelmatig een styliste in de winkel om u geheel vrijblijvend te adviseren welke bril het beste bij u past. U vindt bij ons een uitgebreide collectie monturen en zonnebrillen van topmerken als: Ray-Ban, Hugo Boss, Jimmy Choo. 

Goed zicht is onmisbaar en wij verwelkomen u graag voor een persoonlijk kijkadvies. Bij Eye Wish Opticiens Wassenaar nemen we de tijd voor u.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel, de koffie staat uiteraard klaar.