Store

Eye Wish Opticiens Vlaardingen

Liesveld 1533131 CK Vlaardingen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 20:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Locatie

LocatieAdres
Liesveld 153, 3131 CK Vlaardingen
Route

Winkels in de buurt

Over Eye Wish Opticiens Vlaardingen

Onze Eye Wish Opticiens winkel vindt u op het Liesveld in het gezellige centrum van Vlaardingen. U vind ons tegenover de Cool Cat en naast de WE. Het centrum van Vlaardingen is uitstekend bereikbaar met de auto die u gemakkelijk kunt parkeren in een van de drie parkeergarages. Op 10 minuten loopafstand kunt u gratis parkeren bij bijvoorbeeld zwembad de Kulk. Komt u met het openbaar vervoer, dan kunt u uitstappen bij bushalte Liesveldviaduct, op 2 minuten lopen.

Ons team staat altijd voor u klaar. We hebben gediplomeerde opticiens en onze contactlensspecialist is gespecialiseerd in het aanmeten van zachte, harde en nachtlenzen. We nemen de tijd om u en uw ogen te leren kennen zodat wij u het beste persoonlijke kijkadvies kunnen bieden. Naast onze mooie collectie monturen met vele bekende merken voor volwassenen hebben we ook een leuke uitgebreide kindercollectie.Wij helpen u graag met het zoeken van het juiste montuur en de juiste kijkoplossing.

Heeft u interesse in het laten laseren van uw ogen? Wij werken samen met Bergman Clinics, heeft u vragen stap dan een keer bij ons binnen.

We zien u graag in onze winkel. De koffie of thee staat voor u klaar.