Eye Wish Opticiens Veenendaal

Hoofdstraat 89
3901 AH Veenendaal

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Onze Eye Wish Opticiens-vestiging vindt u in de gezellige Hoofdstraat in Veenendaal. De winkel ligt vlakbij winkelcentrum De Scheepjeshof, schuin tegenover WE. Parkeren kunt u in de betaalde parkeergarage onder De Scheepjeshof, of op de betaalde parkeerplaats achter onze winkel op de Fluitersstraat. Ook het openbaar vervoer reist stopt in de buurt. Bus X80 of 80 stopt bij halte Zwaaiplein, op 3 minuten lopen. Komt u met de trein? Stap dan uit op station Veenendaal Centrum op 10 minuten lopen.

Ons team vol ervaring staat altijd voor u klaar: of het nou is voor een kopje koffie terwijl uw bril grondig wordt gepoetst, een uitgebreide oogmeting of een lenzencontrole is. Contactlensdragers zijn uiteraard ook welkom voor een lensaanpassing of controle van Eye Wish-lenzen. We hebben in onze vestiging gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten in dienst en nemen graag de tijd voor u.

Kom gerust eens binnen om ons ruime assortiment brillen te bekijken en laat u verrassen door mooie merken zoals Ralph Lauren, Silhouette en Look. Liever een zonnebril? In onze Solariswand vindt u merken zoals Serengeti, Ray Ban en Gucci.  Kunt u niet kiezen? Kom dan eens langs op een van de speciale stylistendagen, waarbij een stylist bekijkt wat er mooi bij uw uiterlijk zou passen.

We zien u graag binnenkort bij ons in de winkel!