Store

Eye Wish Opticiens Utrecht - WC Terwijde

Ella Fitzgeraldplein 1 -A3543 EN Utrecht

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Locatie

LocatieAdres
Ella Fitzgeraldplein 1 -A, 3543 EN Utrecht
Route

Winkels in de buurt

Over Eye Wish Opticiens Utrecht - WC Terwijde

Onze Eyewish winkel bevindt zich in het winkelcentrum van Utrecht Terwijde. Tussen Etos en uitzendbureau PDZ en tegenover Albert Heijn. Het is een gezellig winkelcentrum in het hart van de wijken Terwijde en Het Zand in stadsdeel Leidsche Rijn in Utrecht. Uw auto parkeert u direct naast de winkels op één van de vele gratis parkeerplaatsen. Ook op de fiets of met het openbaar vervoer zijn wij makkelijk te bereiken, treinstation Utrecht Terwijden is op 3 minuten lopen.

In onze winkel heerst een ontspannen sfeer, u voelt zich direct thuis. Wij helpen u in alle rust en laten u graag kennis maken met hoogwaardige monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen die op uw persoonlijke oogzorg zijn afgestemd. Bij ons vindt u merken als Hugo Boss, Ray Ban, Persol, Gucci en Look.

Onze opticien/contactlensspecialist en styliste helpen u graag met het zoeken naar de juiste kijkoplossing door middel van een uitgebreide oogmeting en ruime montuurkeuze. Door middel van persoonlijk advies en het aanbieden van professionele kennis en de beste merken voorzien wij u van een kwalitatief goed product dat het beste bij u past. Uiteraard staan wij na uw aankoop ook tot uw beschikking met informatie, advies, hulp en service.

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan zien wij u graag verschijnen!