Eye Wish Opticiens in Utrecht

Op zoek naar een opticien in Utrecht?

Kom langs bij Eye Wish Opticiens Utrecht. De opticiens in onze winkels op de Steenweg en Roelantdreef, in de Nachtegaalstraat en Catharijnepassage en op het Ella Firzgeraldplein en de Verlengde Houtrakgracht staan klaar om je te helpen met persoonlijk en deskundig advies. Bekijk ons ruime assortiment aan merkbrillen, merk zonnebrillen en lenzen. Bij ons vind je het merk wat bij jou past.

Eye Wish Opticiens is wederom verkozen tot beste winkelketen & retailer van het jaar.

De gezondheid van je ogen vinden wij ontzettend belangrijk. Maak minstens één keer per jaar gebruik van onze gratis uitgebreide oogmeting t.w.v. € 39,-. Na onze Eye Wish Totaalscan weten wij altijd de perfecte kijkoplossing voor jou te vinden. 

Bij al onze Eye Wish Opticiens gevestigd in Utrecht vind je een ruim assortiment merkbrillen, merk zonnebrillen en lenzen. Ook in de Eye Wish winkels in Utrecht staan optometristen klaar om je te helpen en de gezondheid van je ogen te bespreken. Ervaar je oogklachten? Maak vandaag nog een afspraak en kom langs in onze Eye Wish winkels voor persoonlijk en deskundig advies.