Store

Eye Wish Opticiens Uithoorn

Zijdelwaardplein 591422 DL Uithoorn

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Locatie

LocatieAdres
Zijdelwaardplein 59, 1422 DL Uithoorn
Route

Over Eye Wish Opticiens Uithoorn

Eye Wish Opticiens bevindt zich in het winkelcentrum Zijdelwaard in Uithoorn. Onze winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Busstation Ulthoorn is op 7 minuten lopen, bushalte Achterberglaan op 4 minuten. Er is ook ruime gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein, rond het winkelcentrum en op het dak.

Bij Eye Wish Opticiens Uithoorn vinden wij dat iedereen recht heeft op goede oogzorg. Wij staan voor service, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Voor een oogmeting en/of contactlensaanmeting wordt u altijd geholpen door de optometrist. De titel 'optometrist' is een wettelijk beschermd medisch beroep. Onze optometristen zijn gespecialiseerd op het gebied van prisma-metingen, diabetes-, staar- en glaucoomonderzoeken. De optometrist kijkt zowel de buitenkant als de binnenkant van het oog na. Er is geen verwijsbrief nodig. Wij voeren ook oogmetingen uit bij kinderen vanaf 6 jaar.

Eye Wish Opticiens Uithoorn heeft een prachtige collectie merkmonturen, zonnebrillen, contactlenzen en kwaliteitsglazen van Hoya en Rodenstock. Wij hebben ook een vaste styliste in huis die u een persoonlijk stijladvies kan geven. De stylist neemt uitgebreid de tijd uw gezichtsvorm en kleuranalyse te achterhalen. Samen gaan wij met u op zoek naar de juiste bril. Uiteraard is dit advies geheel vrijblijvend.

Kom langs voor een gratis oogmeting door 1 van onze optometristen. Wij staan graag voor u klaar.

Store