Store

Eye Wish Opticiens Tilburg

Heyhoefpromenade 185043 RM Tilburg

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Locatie

LocatieAdres
Heyhoefpromenade 18, 5043 RM Tilburg
Route

Winkels in de buurt

Over Eye Wish Opticiens Tilburg

Onze Eye Wish Opticien vindt u in het gezellige winkelcentrum Heyhoef aan de Heyhoefpromenade 18 in stadsdeel de Reeshof in Tilburg. De winkel zit recht tegenover Supermarkt Jumbo. Voorheen waren wij Berry Naber Opticiens-Optometristen-Audiciens. In april 2017 zijn wij overgenomen door Eye Wish Opticiens. Het winkelcentrum is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De bus stopt bij het winkelcentrum. Rond het winkelcentrum kunt u gratis parkeren, er is voldoende parkeergelegenheid.

Ons team bestaat uit opticiens, contactlensspecialisten, een optometrist, verkoopmedewerkers en een audicien. De audicien is vijf dagen per week aanwezig en verzorgt alles op het gebied van horen zoals hoortoestellen, gehoorbescherming, zwemdopjes en aanverwante artikelen. Wij zijn Star gecertificeerd en hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars contracten. Wij verkopen onder andere hoortoestellen van Phonak en gehoorbescherming van Comfoor.

U kunt elke dagen terecht voor een oogmeting en uitgebreid advies over contactlenzen. Wij verkopen ook nachtlenzen. Wij hebben een ruim assortiment brillen en zonnebrillen van topmerken zoals:Ray-Ban, BossGucci en Marc Jacobs.Wij adviseren graag welke kijk- of hooroplossing het beste bij u past.

We zien u graag in onze winkel in Tilburg. De koffie staat klaar.