Store

Eye Wish Opticiens Schagen

Makado 44 -451741 JA Schagen

Openingstijden

Wij zijn tot en met 31 oktober op maandag gesloten.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Locatie

LocatieAdres
Makado 44 -45, 1741 JA Schagen
Route

Over Eye Wish Opticiens Schagen

Eyewish Opticiens Schagen is gesitueerd in het winkelcentrum Makado te Schagen. Via de ingang aan de Gedempte Gracht is het 100 meter het winkelcentrum in voordat u tegen onze winkel oploopt. Met het trein- en busstation op 10 minuten loopafstand en parkeermogelijkheid bovenop het winkelcentrum is onze winkel uitstekend te bereiken met openbaar vervoer en auto. Parkeren op het parkeerdek is gratis. Op straat kunt u maximaal anderhalf uur parkeren met de blauwe parkeerschijf. 

Ons team bestaat uit een opticien/contactlensspecialist en een assistent opticien/verkoopmedewerker. Onze opticien is tevens optometrist en verricht deskundige oogmetingen bij volwassenen en kinderen. Onze ervaren medewerkers nemen niet alleen de tijd om je ogen te leren kennen, maar ook u als persoon. Zo kunnen wij u het beste advies geven over welke kijkoplossing bij u past. Kiest u voor contactlenzen, dan helpen wij u bij de keuze tussen harde- of zachte lenzen en leren wij u hoe u de lenzen verzorgt. 

In onze winkel vindt u merken als Fendi, Micheal Kors, Gucci, Ray-Ban, Silhouette, OWP, Esprit en Polo Ralph Lauren. Onze specialisten helpen u graag met het zoeken van het juiste montuur, zonnebril en de juiste zichtoplossing.

Wij zien u graag in Schagen, de koffie staat voor u klaar.

Store