Eye Wish Opticiens Rotterdam

Keizerswaard 113
3078 AL Rotterdam

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 20:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Welkom in onze Eye Wish Opticiens winkel die zich bevindt in Rotterdam IJsselmonde. Het winkelcentrum Keizerswaard heeft een regionale functie en wij zijn blij dat wij daar onderdeel van mogen uitmaken. Winkelcentrum Keizerswaard is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer. Naast het winkelcentrum bevinden zich diverse bus- en tramhaltes van lijn 2 en 23 die u vanuit verschillende delen van Rotterdam rechtstreeks naar IJsselmonde brengen. Parkeren kan in de parkeergarage, tegen een aantrekkelijk laag tarief. De ingang van de garage is aan de Palmentuinen.

U heeft de garantie dat ons team er alles aan zal doen om u beter te leren kennen en uw ogen de aandacht geven die ze nodig hebben. Naast een uitgebreid assortiment aan contactlenzen hebben wij een montuurcollectie die staat voor techniek, design en kwaliteit.

Wij zijn trots dat we topmerken als Jimmy Choo, Porsche Design, Gucci en OWP in ons assortiment hebben. U bent van harte welkom en daarom nodigen wij u ook uit om ons de kans te geven u te helpen met de juiste zichtoplossing.