Eye Wish Opticiens Heerhugowaard

Middenwaard 31
1703 SC Heerhugowaard

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Filiaalmanager

Manager
Rene Vrijdag

Onze Eye Wish Opticiens winkel vindt u in het winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard, het grootste winkelcentrum in Noord-Holland. U vindt ons vlakbij de ingang van de Lidl en tegenover de Bagels & Beans. Winkelcentrum Middenwaard is goed bereikbaar met de auto die u gemakkelijk kunt parkeren in een van de 5 parkeervoorzieningen. De dichtstbijzijnde is P2, ingang te bereiken via de middenweg. De parkeervoorzieningen zijn betaald met een maximum dagtarief van 2 euro. Als u met het openbaar vervoer reist, stapt u uit op station Heerhugowaard en neemt u bus 160 richting Middenwaard. Bushalte Stadshart is op een paar minuten lopen van de winkel.

Ons team staat altijd voor u klaar. Of u nu een deskundige oogmeting wil, een nieuwe bril nodig heeft of meer wilt weten over contactlenzen - zachte lenzen, harde lenzen en nachtlenzen – onze opticiens en contactlensspecialist helpen u graag verder.

Kies uit onze collectie brillen van ondere andere Ray-Ban, Gucci en Ralp Lauren. Ook hebben wij in onze winkel een uitgebreide Solaris wand met een ruim assortiment aan zonnebrillen. Wij helpen u graag met het uitzoeken van het juiste montuur en de juiste zichtoplossing.

We zien u graag in onze winkel. De koffie staat voor u klaar.