Store

Eye Wish Opticiens Enschede

Brouwerijplein 577523 MA Enschede

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Locatie

LocatieAdres
Brouwerijplein 57, 7523 MA Enschede
Route

Winkels in de buurt

Over Eye Wish Opticiens Enschede

Onze Eye Wish Opticiens winkel is gevestigd in de wijk Roombeek in winkelcentrum Op de Brouwerij in Enschede. 'Op de Brouwerij' biedt een gevarieerd winkelaanbod, onze winkel vindt u naast de Jumbo. Roombeek is een van de bekendste wijken uit het oosten van het land. Op de eerste plaats vanwege de vuurwerkramp, maar daarnaast trekt de wijk tegenwoordig erg veel liefhebbers van architectuur, cultuur en shopping. Deze drie elementen maken Roombeek Enschede extra bijzonder om te bezoeken. 

Het grote voordeel van winkelen 'Op de brouwerij' is het gratis parkeren. Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar, ook vanuit Hengelo en Deurningen via de Vliegveldstraat/Deurningerstraat. Reist u met het openbaar vervoer dan kunt u met de bus naar halte Roombeek, op 3 minuten lopen van de winkel.

Bij ons staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar. We hebben gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten in dienst. Samen met u zoeken we graag naar de beste zichtoplossing, waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van topmerken zoals; Rayban, Gucci, Silhouette en Hugo Boss. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het aanmeten van contactlenzen. We bieden een ruim assortiment contactlenzen, waaronder zachte en vormvaste lenzen, maar ook Nachtlenzen! Er is elke dag een contactlensspecialist aanwezig.

Goed zicht is onmisbaar en daarom hebben uw ogen aandacht nodig. Wij adviseren u graag.