Store

Eye Wish Opticiens Diemen

Diemerplein 581111 JD Diemen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Locatie

Locatie
Diemerplein 58, 1111 JD Diemen

Route

Over Eye Wish Opticiens Diemen

Onze Eye Wish Opticiens winkel kunt u vinden in het grote winkelcentrum in Diemen, tegenover theater de Omval. Onze winkel is naast SNS bank en tegenover Intertoys. Met het openbaar vervoer reist u in 12 minuten van Amsterdam naar station Diemen. U kunt vanaf het station lopen naar het winkelcentrum, volg de borden Diemerplein. Vanaf station Bijlmer Arena neemt u buslijn 44, deze stopt voor het winkelcentrum. Betaald parkeren kan in de omgeving en in de parkeergarage van het winkelcentrum, ingang aan de Ouddiemerlaan. Aan de achterkant van het winkelcentrum is een parkeerterrein met een standaard tarief. 

Ons vaste team bestaat uit twee opticiens, een contactlensspecialist en verkoopmedewerksters. U kunt bij ons terecht voor een nieuw montuur, complete bril op sterkte, kinderbrillen, zonnebril (op sterkte), advies en oogmetingen. Ook bieden wij een uitgebreid assortiment aan contactlenzen en vloeistoffen aan. Verder verkopen wij ook brillenkoordjes, standaard leesbrillen en benodigdheden voor contactlenzen. 

In de winkel verkopen wij onder andere topmerken zoals Gucci, Micheal Kors, Ray ban, Jimmy Choo etc. Ook hebben wij verscheidende eigen merken in de winkel. Ongeveer eens maand  is er een styliste aanwezig. De styliste kan u stijladvies geven aan de hand van een kleurenpalet, waarbij zij ook kijkt naar uw gezichtsvorm en luistert naar uw wensen. Aan de hand daarvan wordt er een montuur uitgekozen. 

Wij zien u graag terug in onze winkel, de koffie met wat lekkers staat altijd klaar!