Eye Wish Opticiens Barneveld

Langstraat 68
3771 BH Barneveld

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
12:30 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Bijzonderheden:
Wij zijn vanaf 17:00 gesloten.;

Filiaalmanager

Manager
Jeroen Noorman

Eye Wish Opticiens is gevestigd in het centrum van Barneveld. Komt u met openbaar vervoer, dan is onze winkel slechts 4 minuten lopen vanaf bushalte Centrum en 5 minuten vanaf station Barneveld Centrum. Uw auto kunt u op diverse plekken aan de straat parkeren of op een van de parkeerterreinen om het centrum heen.

De klanten van Eye Wish Barneveld waarderen de kwaliteit en vergaande persoonlijke service. Wij bieden de beste oogzorg, zijn toonaangevend, initiatiefrijk en persoonlijk. Bij ons staat persoonlijke oogzorg voorop. Met onze totaalscan meten we bijvoorbeeld niet alleen uw zicht, maar ook de gezondheid van uw ogen. We hebben ook korte lijnen richting bijvoorbeeld de Bergman Kliniek en Oogziekenhuis Zonnestraal. 

Regelmatig is er een stylist in de winkel voor stijladvies op maat voor de verschillende soorten brildragers. Ons devies: hebben we het niet, dan zorgen we dat het er komt. De service van Eye Wish gaat verder. Met onze Goed Zicht Garantie mag u binnen twee maanden gratis omruilen als de nieuwe glazen of het nieuwe montuur niet bevalt. Ook voor de lenzendragers is er een extra service: we sturen lenzen en vloeistoffen in ons @home systeem kosteloos op.

U bent van harte welkom bij Eye Wish Opticiens Barneveld.