Eye Wish Opticiens Arnhem

Jansstraat 18
6811 GJ Arnhem

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
11:00 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Filiaalmanager

Manager
Michel Ketels

Onze Eye Wish Opticiens winkel vindt u in de Jansstraat, een winkelstraat in het centrum van Arnhem.

De winkel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Als u vanaf het centraal station richting het centrum loopt, komt u langs de bussen (bushalte Willemsplein) en loopt u zo de Jansstraat in. Verder is Eye Wish Opticiens Arnhem makkelijk te bereiken met de auto, u kunt uw auto parkeren onder het station of in de Musisgarage. Als u de Musisgarage uitloopt en de winkelstraat de Roggestraat doorloopt, gaat u bij de Hema links af en dan loopt u zo de Jansstraat in.

Wij geven u graag wat extra aandacht. Onze ervaren opticiens en contactlensspecialist nemen niet alleen de tijd om uw ogen te leren kennen, maar ook u als persoon. Zo kunnen wij u het beste advies geven over welke kijkoplossing bij u past.

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie brillen van topmerken zoals: Fendi, Gucci en Boss. Daarnaast hebben wij een Solaris wand met een van de meest uitgebreide collectie zonnebrillen van de regio met merken als RayBan, Michael Kors en Serengeti. Ook zijn we een van de weinige winkels met een Urban by Eye Wish collectie.

De opticiens en stylisten van Eye Wish Opticiens kunnen u het beste adviseren welke bril uit onze eigentijdse assortiment met topmerken het beste bij u past.

Wij zien u graag in onze winkel. De koffie staat voor u klaar!