Eye Wish Opticiens Amsterdam

Bos en Lommerweg 219
1055 DT Amsterdam

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

EyeWish Opticiens Amsterdam West/Bos en Lommer vindt u naast het Podium Mozaïek aan de Bos en Lommerweg vlakbij de kruising met de Admiraal de Ruiterweg, op loopafstand van het Bos en Lommerplein. Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Bus 21 GVB en bus 80 R-net stoppen tegenover onze winkel bij bushalte Egidiusstraat. U kunt betaald parkeren op de Bos en Lommerweg of op de Egidiusstraat. De parkeergarage Q-park Bos en Lommer is op 7 minuten lopen.

Wij geven u graag wat extra aandacht. Onze ervaren opticiens en contactlensspecialist nemen niet alleen de tijd om uw ogen te leren kennen, maar ook u als persoon. Zo kunnen wij u het beste advies geven over welke kijkoplossing bij u past. 

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie brillen van topmerken zoals: Ray Ban, Fendi, Gucci, Burberry en Jimmy Choo. Daarnaast hebben wij de  Urban by Eye Wish collectie en 
een Solaris wand met een uitgebreide collectie zonnebrillen. De opticiens en stylisten van Eye Wish Opticiens adviseren u graag welke bril uit onze eigentijdse assortiment met topmerken het beste bij u past. 

We zien u graag in onze winkel in Amsterdam West. De koffie staat voor u klaar!