Oogmeting op afstand

Al onze winkels zijn open voor een oogmeting en onze medewerkers staan klaar voor al jouw vragen of andere zaken, zoals je van ons gewend bent. Natuurlijk doen we dit op een veilige manier en zorgen we ervoor dat we de 1,5 meter afstand kunnen hanteren. Dus maak een afspraak en kom langs in één van onze winkels.

Om veilige oogmetingen te kunnen verrichten, gaan we zorgvuldig te werk. We hebben onze winkels ingericht volgens strikte richtlijnen en protocollen die we hebben opgesteld met onze branchevereniging UFON. Veilig en verantwoord. Zodat we de gezondheid van onze klanten én medewerkers kunnen blijven waarborgen.

 

Boek een gratis uitgebreide oogmeting

Maak een afspraak

Bekijk hoe een oogmeting werkt*

*Deze opnames zijn eerder dit jaar opgenomen en daarom verouderd. Wij houden ons te allen tijden aan de geldende adviezen en maatregelen. Ons winkelpersoneel draagt een mondkapje, in de oogmeetruimte is dit verplicht voor iedereen. 

Je kunt jouw contactlenzenlenzenvloeistofzonnebril en bril op sterkte ook via onze webshop bestellen.
Wil je er zeker van zijn dat je niet zonder lenzen zit? Bekijk dan ons lenzenabonnement de EyeWish@Home-service. We bezorgen jouw lenzen en lenzenvloeistof gratis bij je thuis. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Bekijk EyeWish@Home

Meest gestelde vragen & antwoorden