Veilige oogmeting op afstand

Al onze winkels zijn open, dus je bent van harte welkom voor een oogmeting. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Natuurlijk helpen we je op een veilige manier en zorgen we ervoor dat we 1,5 meter afstand kunnen hanteren. Dus maak nu een afspraak en kom langs in één van onze winkels.

Jouw en onze gezondheid staan voorop. Daarom hebben we onze winkels ingericht volgens de strikte richtlijnen en protocollen van onze branchevereniging UFON. Al onze medewerkers dragen een mondkapje en na gebruik desinfecteren we ons apparatuur. Zo zorgen we voor een veilige winkel voor jou én onze medewerkers. Vanaf 1 december is het  voor iedereen verplicht om een mondkapje te dragen, zowel in de winkel als in de  oogmeetruimte. Lees meer over onze maatregelen in onze meest gestelde vragen en antwoorden over corona.

 

Boek een uitgebreide oogmeting

Maak een afspraak

Bekijk hoe een oogmeting werkt*

*Deze opnames zijn eerder opgenomen. Wij houden ons te allen tijden aan de geldende adviezen en maatregelen. Tijdens een bezoek aan onze winkels is het voor iedereen verplicht een mondkapje te dragen.  

Meest gestelde vragen & antwoorden