Veilige oogmeting op afstand

Al onze winkels voldoen aan de veiligheidsrichtlijnen. Dus je bent van harte welkom in onze winkels, mét en zonder afspraak. Natuurlijk helpen we je op een veilige manier en zorgen we ervoor dat we 1,5 meter afstand kunnen hanteren. Dus maak een afspraak en kom langs in één van onze winkels.

Jouw en onze gezondheid staan voorop. Daarom hebben we onze winkels ingericht volgens de strikte richtlijnen en protocollen van onze branchevereniging UFON. Al onze medewerkers dragen een mondkapje wanneer de 1,5 meter afstand niet valt te waarborgen. Onze apparatuur wordt na gebruik gedesinfecteerd. Zo zorgen we voor een veilige winkel voor jou én onze medewerkers. Vanaf 26 juni 2021 is het niet langer verplicht om een mondkapje te dragen in onze winkels mits een veilige afstand gegarandeerd is. Voor oogmetingen binnen 1,5 meter afstand maken we gebruik van schermen tussen jou en een medewerker. Lees meer over onze maatregelen in onze meest gestelde vragen en antwoorden over corona.

 

Boek een uitgebreide oogmeting

Maak een afspraak

Bekijk hoe een oogmeting werkt*

*Deze opnames zijn eerder opgenomen. Wij houden ons te allen tijden aan de geldende adviezen en maatregelen. Tijdens een bezoek aan onze winkels is het voor iedereen verplicht een mondkapje te dragen.  

Meest gestelde vragen & antwoorden