Oogmeting in drie stappen uitgelegd

De Eye Wish Totaalscan is een uitgebreide, unieke oogmeting die bestaat uit verschillende testen en metingen. Zo kunnen we je voorzien van het beste advies. De oogmeting bestaat uit drie delen. We leggen het je graag uit. 

Bekijk hoe een oogmeting werkt 

Meer vragen over een oogmeting

Wees welkom in onze winkels! Hieronder zie je welke richtlijnen wij hanteren in onze winkels. Deze zijn opgesteld met onze branchevereniging UFON voor een veilige en verantwoorde winkelervaring.

 

Alle coronamaatregelen op een rij

  • Voel je je fit? Dan ben je natuurlijk welkom! Ervaar je de klachten die het RIVM heeft omschreven als symptomen van het coronavirus (verkouden, keelpijn, reuk- of smaakverlies, benauwd of andere klachten), dan vragen we je om de afspraak voor een oogmeting uit te stellen. Dit geldt ook voor onze collega's op de winkelvloer. Een dag (24 uur) nadat de klachten over zijn, ben je uiteraard weer welkom bij ons. 
  • Onze collega's op de winkelvloer schudden geen handen en houden 1,5 meter elkaar en van jou.
  • Om de 1,5M te kunnen aanhouden is een maximum aantal klanten dat in de winkel aanwezig mag zijn. Kom daarom zoveel mogelijk alleen naar de winkel. Check de poster op de winkeldeur hoeveel klanten dit zijn. Zijn er al zoveel klanten in de winkel? Dan vragen we je om even buiten te wachten of op een later moment terug te komen.
  • Om wachtrijen te voorkomen en de drukte zoveel mogelijk te spreiden vragen we je een afspraak te maken:

Maak een afspraak

  • In onze winkels vind je handgel om je handen te desinfecteren. Onze collega's wassen ook regelmatig hun handen.
  • Wij dragen een mondkapje en verzoeken jou vriendelijk om deze ook te dragen. 
  • Voor oogmetingen binnen 1,5 meter afstand maken onze medewerkers naast een mondkap ook zoveel mogelijk gebruik van tussenschermen tussen medewerker en klant.