Gratis uitgebreide oogmeting

Heb je het gevoel dat je minder goed ziet of wil je weten of je ogen nog in goede conditie zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis uitgebreide oogmeting. We noemen dit ook de Eye Wish Totaalscan. 

Maak een afspraak

Tijdens een uitgebreide oogmeting meten we niet alleen jouw zicht, maar we kijken ook uitgebreid naar de conditie van je ogen. Na deze oogmeting weet je precies wat voor jou de beste kijkoplossing is. Of dit nu een (beeldscherm)bril, nachtlenzen of een laserbehandeling is. Mocht je op dat moment geen aankoop bij Eye Wish doen, maar wil je wel de resultaten van de oogmeting hebben, dan brengen wij 39 euro in rekening.

Met een afspraak krijg je persoonlijke aandacht en ben je meteen aan de beurt. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. En wist je dat Eye Wish volgens de consumentenbond de beste klantervaring heeft binnen de optiekketens? Lees het artikel van de consumentenbond.

Hoe werkt een uitgebreide oogmeting (Totaalscan) bij Eye Wish?

De Eye Wish Totaalscan is een unieke, uitgebreide oogmeting. Deze bestaat uit verschillende testen en metingen die worden uitgevoerd door jouw Eye Wish opticien. De Eye Wish Totaalscan bestaat uit de volgende 3 stappen:

Vrouw met bril in gesprek met een man
Opticien voert oogmeting uit
Opticien en vrouw met bril in gesprek

Uitkomst van de uitgebreide oogmeting (Totaalscan)

Het resultaat van de Eye Wish Totaalscan is een persoonlijk kijkadvies van jouw Eye Wish opticien. Dit kan wel eens verrassend anders zijn dan je verwacht. Mogelijk dacht je een bril nodig te hebben, maar blijken nachtlenzen in jouw situatie veel comfortabeler. Of misschien dacht je aan lenzen, maar zijn je ogen zeer geschikt voor een ooglaserbehandeling. Na de Eye Wish Totaalscan en het persoonlijk kijkadvies weet je precies wat de beste kijkoplossing is voor je. Je kunt jouw kijkadvies rustig nalezen in een persoonlijk kijkadviesboekje die je van de opticien mee krijgt.

Ervaar de uitgebreide oogmeting van Eye Wish zelf

Ook als je geen bril of zichtsproblemen hebt, kun je bij Eye Wish altijd terecht voor een oogmeting. Heb je bijvoorbeeld last van droge ogen, een vuiltje in je oog of overweeg je een ooglaserbehandeling? Wij adviseren je graag! Maak een afspraak of kom langs in een van onze winkels voor een gratis uitgebreide oogmeting (Totaalscan).

Maak een afspraak

Soms verschillen de resultaten van een oogmeting van elkaar als deze op dezelfde dag worden uitgevoerd. Het verschil kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld je gezondheid, het tijdstip van de meting en de omstandigheden gedurende het onderzoek. Onze tips om het beste uit jouw oogmeting te halen:

  • Maak van tevoren een afspraak voor de Eye Wish Totaalscan zodat er voldoende tijd wordt ingeruimd voor de oogmeting en oogcontrole.
  • Plan de afspraak met Eye Wish wanneer je je fit en uitgerust voelt. Bijvoorbeeld in de ochtend, wanneer je nog niet hebt gewerkt.
  • Informeer de opticien over medicijngebruik of over een chronische aandoening zoals diabetes. Dit kan van invloed zijn op je ogen.
  • Neem je huidige bril of contactlenzen mee en vertel de opticien wat goed en niet goed is aan je bril of lenzen.
  • Draag je contactlenzen? Doe je contactlenzen 24 uur voor het onderzoek uit. Lenzen beïnvloeden namelijk de geometrie van het hoornvlies, waardoor het resultaat van de meting niet objectief is. Je kan wel een bril dragen voor de oogmeting.

 

Oogmeting video

De gratis Eye Wish Totaalscan is een uitgebreide oogmeting waarbij we niet alleen jouw zicht meten, maar ook naar de conditie van je ogen kijken.