org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/totaalscan-header-V4.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/totaalscan-header-mbl-V3.png

Gratis uitgebreide oogmeting

Heeft u het gevoel dat uw zicht verslechtert of wilt u weten of u gezonde ogen heeft? Maak dan een afspraak voor de gratis Eye Wish Totaalscan, een uitgebreide oogmeting waarbij we niet alleen uw zicht meten, maar ook naar de conditie van uw ogen kijken. Na de Eye Wish Totaalscan weet u precies wat voor u de beste kijkoplossing is. Of dit nu een (beeldscherm)bril, nachtlenzen of een laserbehandeling is. Mocht u op dat moment geen aankoop bij Eye Wish Opticiens doen, maar wilt u wel de resultaten van de totaalscan hebben, dan brengen wij €39 in rekening.

Eye Wish Totaalscan in 3 stappen:

De Eye Wish Totaalscan is een unieke uitgebreide oogmeting. Deze bestaat uit een aantal testen en metingen die worden uitgevoerd door uw Eye Wish opticien. De Eye Wish Totaalscan bestaat uit 3 uitgebreide stappen:

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/ts-img1.png

1. Het leren kennen van uw persoonlijke situatie

We bespreken uw wensen, uw klachten en het gewenste gebruik van de uiteindelijke kijkoplossing. Niet voor iedereen is een bril de juiste oplossing. Uw werk of hobby kunnen namelijk grote invloed hebben op de keuze van uw kijkoplossing.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/ts-img2.png

2. Uw ogen laten meten

Vanzelfsprekend meten we uw zicht, cilindrische afwijking en de samenwerking tussen beide ogen. Ook kijken we gedetailleerd naar de conditie van uw ogen. Zo meten we de oogdruk, testen uw pupilreactie en bekijken het oppervlak van uw oog met een microscoop.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/ts-img3-trans.png

3. Uw persoonlijk kijkadvies

Tot slot krijgt u een persoonlijk kijkadvies. Doordat we uw persoonlijke situatie en de conditie van uw ogen kennen, zijn we in staat een kijk oplossing op maat te bieden.

Hoe ziet het persoonlijk kijkadvies van Eye Wish eruit?

Het resultaat van de Eye Wish Totaalscan is een persoonlijk kijkadvies van uw Eye Wish opticien. Dit kan wel eens verrassend anders zijn dan u verwacht. Mogelijk dacht u een bril nodig te hebben, maar blijken nachtlenzen in uw situatie veel comfortabeler. Of misschien dacht u aan lenzen, maar bent u zeer geschikt voor een ooglaserbehandeling. Na de Eye Wish Totaalscan en het persoonlijk kijkadvies weet u precies wat de beste kijkoplossing is voor u. U kunt uw kijkadvies rustig nalezen in uw persoonlijk kijkadvies boekje die u van uw opticien mee krijgt.

Ervaar de Eye Wish Totaalscan zelf

Ook als u geen bril of problemen met uw zicht heeft kunt u bij Eye Wish altijd terecht om een oogmeting te ondergaan en de gezondheid van uw ogen te laten controleren. Heeft u bijvoorbeeld last van droge ogen, een vuiltje in uw oog of overweegt u een ooglaserbehandeling? Wij adviseren u graag. Maak een afspraak of kom langs in een van onze winkels voor een gratis Eye Wish Totaalscan.

Het juiste moment om uw ogen te laten meten

Soms verschillen de resultaten van een oogmeting van elkaar als deze op dezelfde dag worden uitgevoerd. Het verschil kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld uw gezondheid, het tijdstip van de meting en de omstandigheden gedurende het onderzoek. Onze tips om het beste uit uw oogmeting te halen:

  • Maak van tevoren een afspraak voor de Eye Wish Totaalscan zodat er genoeg tijd wordt ingeruimd voor de oogmeting en oogcontrole.
  • Plan de afspraak met Eye Wish Opticiens wanneer u zich fit en uitgerust voelt. Bijvoorbeeld in de ochtend, wanneer u nog niet heeft gewerkt.
  • Informeer uw opticien over medicijngebruik of over een chronische aandoening zoals diabetes. Dit kan van invloed zijn op uw ogen.
  • Neem uw huidige bril of contactlenzen mee en vertel uw opticien wat goed en niet goed is aan uw bril of lenzen.
  • Draagt u contactlenzen? Doe uw contactlenzen 24 uur voor het onderzoek uit. Lenzen beïnvloeden namelijk de geometrie van het hoornvlies, waardoor het resultaat van de meting niet objectief is. U kunt wel een bril dragen voor het onderzoek.

 

SALE: Gratis merkmontuur

Tijdelijk krijgt u bij Eye Wish alle merkmonturen tot €250 gratis*. U kiest uit de gehele collectie van 2018 met brillen van topmerken, zoals Boss, Fendi en Marc Jacobs

Sale - gratis merkmonturen uit de collectie 2018 tot €250*

SALE: Gratis merkmontuur

Tijdelijk krijgt u bij Eye Wish alle merkmonturen tot €250 gratis*. U kiest uit de gehele collectie van 2018 met brillen van topmerken, zoals Boss, Fendi en Marc Jacobs.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa