Gratis uitgebreide oogmeting

Heb je het gevoel dat je minder goed ziet of wil je weten of je ogen nog in goede conditie zijn? Maak dan een afspraak voor een gratis uitgebreide oogmeting. We noemen dit ook de Eye Wish Totaalscan. 

Maak een afspraak

Tijdens een uitgebreide oogmeting meten we niet alleen jouw zicht, maar we kijken ook uitgebreid naar de conditie van je ogen. Na deze oogmeting weet je precies wat voor jou de beste kijkoplossing is. Of dit nu een (beeldscherm)bril, nachtlenzen of een laserbehandeling is.

Met een afspraak krijg je persoonlijke aandacht en ben je meteen aan de beurt. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. En wist je dat Eye Wish volgens de consumentenbond de beste klantervaring heeft binnen de optiekketens? Lees het artikel van de consumentenbond.

Hoe werkt een uitgebreide oogmeting (Totaalscan) bij Eye Wish?

De Eye Wish Totaalscan is een unieke, uitgebreide oogmeting. Deze bestaat uit verschillende testen en metingen die worden uitgevoerd door jouw Eye Wish opticien. De Eye Wish Totaalscan bestaat uit de volgende 3 stappen:

Uitkomst van de uitgebreide oogmeting (Totaalscan)

Het resultaat van de Eye Wish Totaalscan is een persoonlijk kijkadvies van jouw Eye Wish opticien. Dit kan wel eens verrassend anders zijn dan je verwacht. Mogelijk dacht je een bril nodig te hebben, maar blijken nachtlenzen in jouw situatie veel comfortabeler. Of misschien dacht je aan lenzen, maar zijn je ogen zeer geschikt voor een ooglaserbehandeling. Na de Eye Wish Totaalscan en het persoonlijk kijkadvies weet je precies wat de beste kijkoplossing is voor je. Je kunt jouw kijkadvies rustig nalezen in een persoonlijk kijkadviesboekje die je van de opticien mee krijgt.

Ervaar de uitgebreide oogmeting van Eye Wish zelf

Ook als je geen bril of zichtsproblemen hebt, kun je bij Eye Wish altijd terecht voor een oogmeting. Heb je bijvoorbeeld last van droge ogen, een vuiltje in je oog of overweeg je een ooglaserbehandeling? Wij adviseren je graag! Maak een afspraak of kom langs in een van onze winkels voor een gratis uitgebreide oogmeting (Totaalscan).

Maak een afspraak

 

Oogmeting video

De gratis Eye Wish Totaalscan is een uitgebreide oogmeting waarbij we niet alleen jouw zicht meten, maar ook naar de conditie van je ogen kijken.