org-nl_eyewish:/Content Items/2019/02/201902-oogmeting-header-dsk-2.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2019/02/201902-oogmeting-header-mbl-2.png

Gratis uitgebreide oogmeting

Heb je het gevoel dat je minder goed ziet of wil je weten of je ogen nog in goede conditie zijn? Maak dan een afspraak voor de gratis Eye Wish Totaalscan. Dit is een uitgebreide oogmeting waarbij we niet alleen jouw zicht meten, maar ook uitgebreid naar de conditie van je ogen kijken. Na deze oogmeting weet je precies wat voor jou de beste kijkoplossing is. Of dit nu een (beeldscherm)bril, nachtlenzen of een laserbehandeling is. Mocht je op dat moment geen aankoop bij Eye Wish doen, maar wil je wel de resultaten van de oogmeting hebben, dan brengen wij 39 euro in rekening.

Hoe werkt een oogmeting bij Eye Wish?

De Eye Wish Totaalscan is een unieke, uitgebreide oogmeting. Deze bestaat uit verschillende testen en metingen die worden uitgevoerd door jouw Eye Wish opticien. De Eye Wish Totaalscan bestaat uit de volgende 3 stappen:

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/ts-img1.png
1

Jouw persoonlijke situatie bespreken

We bespreken jouw wensen, klachten en het gewenste resultaat. Een bril is namelijk niet voor iedereen de perfecte oplossing. Je werk of hobby hebben namelijk grote invloed hebben op de keuze van jouw kijkoplossing.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/ts-img2.png
2

Jouw ogen laten meten

We meten jouw zicht, cilindrische afwijking en de samenwerking tussen beide ogen. Daarnaast meten we je oogdruk, testen de pupilreactie en bekijken het oppervlak van je ogen met een microscoop. Tot slot meten we je gezicht en ogen op 7 verschillende punten om je montuur en brillenglas perfect te laten aansluiten op jouw ogen.

3

Jouw persoonlijk kijkadvies

Tot slot krijg je een persoonlijk kijkadvies. Doordat we jouw persoonlijke situatie en de gezondheid van jouw ogen kennen, zijn we in staat een kijkoplossing op maat te bieden.

Uitkomst van de oogmeting

Het resultaat van de Eye Wish Totaalscan is een persoonlijk kijkadvies van jouw Eye Wish opticien. Dit kan wel eens verrassend anders zijn dan je verwacht. Mogelijk dacht je een bril nodig te hebben, maar blijken nachtlenzen in jouw situatie veel comfortabeler. Of misschien dacht je aan lenzen, maar zijn je ogen zeer geschikt voor een ooglaserbehandeling. Na de Eye Wish Totaalscan en het persoonlijk kijkadvies weet je precies wat de beste kijkoplossing is voor je. Je kunt jouw kijkadvies rustig nalezen in een persoonlijk kijkadviesboekje die je van de opticien mee krijgt.

Ervaar de Eye Wish Totaalscan zelf

Ook als je geen bril of zichtsproblemen hebt, kun je bij Eye Wish altijd terecht voor een oogmeting. Heb je bijvoorbeeld last van droge ogen, een vuiltje in je oog of overweeg je een ooglaserbehandeling? Wij adviseren je graag! Maak een afspraak of kom langs in een van onze winkels voor een gratis Eye Wish Totaalscan.

Soms verschillen de resultaten van een oogmeting van elkaar als deze op dezelfde dag worden uitgevoerd. Het verschil kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld je gezondheid, het tijdstip van de meting en de omstandigheden gedurende het onderzoek. Onze tips om het beste uit jouw oogmeting te halen:

  • Maak van tevoren een afspraak voor de Eye Wish Totaalscan zodat er voldoende tijd wordt ingeruimd voor de oogmeting en oogcontrole.
  • Plan de afspraak met Eye Wish wanneer je je fit en uitgerust voelt. Bijvoorbeeld in de ochtend, wanneer je nog niet hebt gewerkt.
  • Informeer de opticien over medicijngebruik of over een chronische aandoening zoals diabetes. Dit kan van invloed zijn op je ogen.
  • Neem je huidige bril of contactlenzen mee en vertel de opticien wat goed en niet goed is aan je bril of lenzen.
  • Draag je contactlenzen? Doe je contactlenzen 24 uur voor het onderzoek uit. Lenzen beïnvloeden namelijk de geometrie van het hoornvlies, waardoor het resultaat van de meting niet objectief is. Je kan wel een bril dragen voor de oogmeting.

Oogmeting video

Oogmeting video

De gratis Eye Wish Totaalscan is een uitgebreide oogmeting waarbij we niet alleen jouw zicht meten, maar ook naar de conditie van je ogen kijken.

Merkzonnebril cadeau bij aankoop van een bril

Merkzonnebril cadeau bij aankoop van een bril

Koop nu een complete bril bij Eye Wish en krijg een merkzonnebril cadeau*. Dit mag ook een zonnebril op sterkte zijn.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa