Ooglaseren en
lensimplantaties

Goed zien zonder bril of lenzen.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/08/ooglaseren-lensimplantaties-header.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/08/ooglaseren-lensimplantaties-header-mobile.png

Ooglaseren en
lensimplantaties

Goed zien zonder bril of lenzen.

Uw ogen laten laseren, iets voor u?

Gewoon kunnen zien, zonder bril of contactlenzen. Dankzij de huidige ontwikkelingen in de geneeskunde is dat tegenwoordig voor steeds meer mensen een mogelijkheid. Ooglaserbehandelingen en lensimplantaties zijn een belangrijk alternatief geworden voor het dragen van een bril of contactlenzen. Onze opticiens informeren u hier graag over. Maak vrijblijvend een afspraak voor de Eye Wish Totaalscan. U gaat samen met uw opticien op zoek naar de beste kijkoplossing voor u.

Wanneer uw ogen laten laseren?

Bent u ver- of bijziend? Dan kunt u uw ogen laten laseren. Bij Eye Wish Opticiens doen we een uitvoerig vooronderzoek om te bepalen of uw ogen geschikt zijn voor de ooglaserbehandeling. Daarnaast zijn er een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen:

  • Uw leeftijd ligt tussen de 18 en 60 jaar.
  • Uw oogsterkte is minimaal een half jaar stabiel en de afwijking ligt tussen de -10 en +4,5.
  • U heeft een goede gezondheid en geen medische klachten.
  • U bent niet zwanger en geeft minimaal drie maanden geen borstvoeding.

Eye Wish Opticiens werkt samen met Bergman Clinics

Ooglaserbehandelingen en lensimplantaties zijn medische ingrepen die verder gaan dan de traditionele kijkoplossingen. Omdat het om uw ogen gaat, wilt u zeker zijn van de beste medische zorg, de hoogste kwaliteit, de laatste technieken en zeer ervaren artsen. Eye Wish Opticiens werkt daarom samen met Bergman Clinics. De Eye Wish opticien adviseert u de beste kijkoplossing voor u. Mocht u in aanmerking komen voor bijvoorbeeld een ooglaserbehandeling, dan verwijst de Eye Wish opticien u door naar een Bergman Clinics.

Ooglaserbehandelingen en implantaties

Wanneer komt u in aanmerking voor een ooglaserbehandeling en wanneer voor een lensimplantatie? Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. We leggen u hieronder het verschil uit tussen de twee behandelingen.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/onzeservice-laseren.png

Wat is ooglaseren?

Bij een ooglaserbehandeling behandelt de oogarts het buitenste laagje van uw oog, het hoornvlies, met een laser. Daarmee verandert hij de manier waarop licht uw oog binnenkomt. Zo kunt u weer goed zien, zonder bril of lenzen. Moderne ooglaserbehandelingen duren kort en geven weinig ongemak tijdens en na de behandeling. U herstelt snel en kunt genieten van een blijvend betrouwbaar resultaat.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/07/onzeservice-bergman.png

Wat zijn lensimplantaties?

Komen uw ogen niet in aanmerking voor een ooglaserbehandeling? Dan is lensimplantatie mogelijk een goed alternatief. Daarbij wordt uw ooglens vervangen of een kunstmatige lens geïmplanteerd ter ondersteuning van uw eigen lens. Uw opticien bespreekt graag samen met u de mogelijkheden. Voor het uitgebreide vooronderzoek, de behandeling en nazorg bent u bij Bergman Clinics in goede handen.

Kosten

Samen met de behandelend oogarts maakt u de keuze welke behandeling voor u het meest geschikt is. Bergman Clinics werkt met vaste en duidelijke prijzen. Alle stappen voor en na de behandeling zijn inbegrepen, van vooronderzoek tot en met controles. Uw Eye Wish opticien neemt de mogelijkheden graag met u door en geeft aan de hand daarvan een indicatie van de kosten.

Korting en vergoedingen

Ooglaseren en lensimplantaties worden in sommige gevallen (deels) vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Het is mogelijk dat u met uw aanvullende verzekering korting krijgt bij Bergman Clinics. Dit verschilt per zorgverzekeraar, per pakket en per jaar. Vraag de exacte vergoeding na bij uw zorgverzekeraar.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa