Handige tips voor zelf schoonmaken

Met deze do’s en don’ts weet jij hoe je jouw bril écht goed schoonmaakt. Zo blinkt jouw bril als nooit tevoren. Bekijk de video’s en onze opticien Lars vertelt je meer!

Bekijk de video over onze service

Wist je dat je altijd welkom bent in onze winkel om langs te komen voor een gratis brilspray en brillendoekje. Dat is een van de services die je van Eye Wish Opticiens gewend bent.

Bekijk video over bril reinigen

Een vieze bril is verleden tijd, met de reinigingsservice van Eye Wish Opticiens. Kijk maar hoe onze opticien Lars dat hier doet en zie hoe het schoonmaak bad werkt. Zien we je snel in een van onze winkels?

Alle schoonmaaktips op een rijtje gezet:

Extra tips bij het schoonmaken van je bril

  • Kies brillenglazen met een antistatische coating. Er blijft minder vuil aan je brilglazen plakken waardoor je ze eenvoudiger kunt schoonmaken.

  • Vergeet het montuur niet. Het montuur staat in contact met je gezicht en wordt bevuild door zweet, huidschilfers, smog en nog veel meer. Daarom is het belangrijk om ook je neusbrug, poten en de rest van het montuur regelmatig een poetsbeurt te geven.

Zoek een opticien in je buurt

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen