Beste winkelketen van Nederland 

Eye Wish heeft gewonnen! Met trots kunnen wij zeggen dat we op 23 september zijn uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van Nederland (2021-2022) in de categorie optiek. Dit werd bekend gemaakt tijdens het Retail Outlook Event. 

Er is onwijs veel gestemd! We willen graag iedereen bedanken die een stem heeft uitgebracht. 

“Ik ben onwijs trots dat we deze prijs hebben gewonnen. Uiteraard is deze winst te danken aan  onze collega’s in de winkels die dagelijks klaar staan voor de klant en nu worden beloond met deze prachtige klantwaardering” aldus Karin Swinkels, Retail Directeur Eye Wish Opticiens.

Daarom heeft Eye Wish gewonnen!

Eye Wish is dankzij jullie stem uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van Nederland (2021-2022) in de categorie optiek! Maar liefst 185.006 consumenten beoordeelden hun favoriete (web)winkel en Eye Wish kwam glansrijk als winnaar uit de bus als beste opticien.

We behaalden de hoogste scores van alle opticiens en blinken volgens jullie vooral uit in de professionaliteit & kwaliteit van ons personeel, onze full-service en ons brede assortiment. Bedankt voor jullie stem en tot ziens bij Eye Wish!

 

Onze garanties