Nieuwste generatie contactlenzen

Altijd de beste lenzen voor u

Eye Wish Opticiens heeft de nieuwste generatie contactlenzen, zowel van ons eigen merk Eye Wish als wereldwijd bekend merken als Clarity 1Day, Acuvue, Biomedics, Airoptix en Proclear. Onze lenzen houden vocht goed vast en zijn zuurstofdoorlatend. Dit maakt ze zeer comfortabel en het zorgt ervoor dat u geen last van droge ogen krijgt. Wilt u weten welke lenzen het beste bij uw ogen en uw wensen passen, maak dan online een afspraak of loop dan eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt voor een uitgebreide oogmeting.

Zachte lenzen

Er zijn verschillende soorten zachte lenzen, met een aantal unieke kenmerken. Een belangrijk verschil zit hem in hoelang u ze kunt gebruiken. Bij maandlenzen kunt u kiezen uit veel verschillende comfortabele materialen. U draagt de lenzen overdag en bewaart ze ’s nachts in vloeistof. Na een maand neemt u een nieuw setje en gooit u het oude weg.

Hetzelfde geldt voor tweewekelijkse lenzen, alleen moet u deze na veertien dagen vervangen. Dit type is gemaakt van siliconen hydrogel, die extra veel zuurstof doorlaat en daardoor ook extra comfort biedt.

Daglenzen zijn ideaal tijdens het sporten, op vakantie of om af te wisselen met een bril. U hoeft ze niet in vloeistof te bewaren, want u neemt voor elke dag een nieuw paar.

Wilt u van dichtbij, veraf en alles ertussenin goed zien, dan zijn multifocale lenzen de oplossing. U heeft dan geen aparte leesbril meer nodig.

Welke lenzen zijn het beste voor u?

Als u lenzen van Eye Wish wilt proberen, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt.

Lenzen gratis thuisbezorgd met EyeWish@Home

Als u een abonnement neemt op EyeWish@Home, dan worden uw lenzen maandelijks kosteloos thuisbezorgd. Bovendien krijgt u elk halfjaar een gratis professionele oogcontrole. Dit abonnement kunt zowel in de winkel als via onze webshop afsluiten.

Harde lenzen

Wilt u lenzen die helemaal op maat zijn gemaakt en u daardoor het scherpste zicht geven? Dan zijn onze zuurstofdoorlatende harde lenzen ideaal voor u. Deze lenzen kunnen alle sterktes en oogafwijkingen corrigeren. Harde lenzen zijn duurzaam en relatief goedkoop. Afhankelijk van het materiaal en de manier waarop u ze gebruikt, gaan ze één tot enkele jaren mee. Het voordeel van harde lenzen is dat u door het harde materiaal sneller vuiltjes opmerkt. Het is bij harde lenzen wel belangrijk dat u ze goed reinigt en onderhoudt. Bovendien raden we u aan om ze regelmatig te laten controleren.

Nachtlenzen

Nachtlenzen corrigeren uw ogen terwijl u slaapt, zodat u overdag geen lenzen of een bril hoeft te dragen. Nachtlenzen drukken de bolling van uw oog als het ware in de juiste vorm, waardoor u de hele dag weer goed kunt zien. Nachtlenzen zijn zeer zuurstofdoorlatend en erg comfortabel. Ze zijn ideaal als u hooikoorts of droge of gevoelige ogen heeft.

Zijn uw ogen geschikt voor nachtlenzen?

U kunt alleen nachtlenzen nemen bij sterktes tot -4,50 en een cilinder van maximaal -1,50. Om te kijken of uw ogen geschikt zijn voor nachtlenzen, gebruiken we een zogenaamde corneatopograaf. Dit is een apparaat dat op 10.000 punten de bolling van uw ogen scant en opmeet. Zo kunnen we uw nachtlenzen precies op maat maken. Helaas hebben we deze speciale technologie nog niet in al onze winkels. Voor een oogmeting voor nachtlenzen kunt u een afspraak maken in een aantal geselecteerde winkels.

Welke lenzen zijn het beste voor u?

Wilt u een keer lenzen proberen of weten welke lenzen onze contactlensspecialisten u zouden adviseren? Maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt. U krijgt dan een uitgebreide oogmeting met duidelijke uitleg. Onze contactlensspecialist bespreekt met u welke lenzen het beste passen bij uw ogen en uw wensen. Na uitgebreide instructie ontvangt u een set testlenzen en een fles vloeistof mee naar huis. Tijdens de proefperiode krijgt u verschillende controles. Indien de testlenzen nog niet aan uw wensen voldoen, krijgt u uiteraard andere lenzen uit ons contactlensassortiment mee naar huis om te proberen. In totaal betaalt u voor deze eenmalige contactlensaanmeting €35.

HOE KUNT U PROFITEREN VAN DEZE SERVICE?

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/bwk-footer.png