Onze services

Filter ( 107 ) 
Nieuw binnen    
Alles wissen

Onze services

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/service-persoonlijkbriladvies.png

EEN BEELDSCHERMBRIL ZORGT VOOR MEER ENERGIE NA HET WERK

Een beeldschermbril is een bril die een helder en rustig zicht geeft op beeldschermafstand. Hierdoor krijgt u een ontspannen zithouding en voorkomt u vermoeide ogen maar ook klachten als hoofd-, schouder- of nekpijn. Hierdoor houdt u aan het einde van de dag meer energie over. Een beeldschermbril is ideaal voor mensen die meer dan 2 uur per dag achter een computer zitten.
lees meer >

Goed zien laten we er steeds beter uit zien

GOED ZIEN LATEN WE ER STEEDS BETER UIT ZIEN

Bij Eye Wish Opticiens vindt u altijd een bril waarmee u goed ziet én er goed uitziet. Van klassiek tot modern en van sober tot kleurrijk: u kunt kiezen uit een gevarieerd assortiment met de mooiste merkmonturen. Daar helpen we u graag bij. Onze opticiens kennen de laatste brillenmode en weten precies waar u op moet letten.
lees meer >

Click & Collect

CLICK & COLLECT: RESERVEER ONLINE UW MONTUREN EN PAS ZE IN DE WINKEL

Online op uw gemak monturen uitzoeken én profiteren van professioneel advies van een opticien? Het kan met Click & Collect. Reserveer maximaal drie brillen via onze webshop, en pas ze in de winkel wanneer het u uitkomt. Ideaal als u al ongeveer weet wat u wilt, een druk programma heeft of gewoon graag in alle rust uw opties bekijkt. De monturen sturen we gratis naar onze winkel bij u in de buurt.
lees meer >

Eye Wish Opticiens @home lenzen thuisbezorgd

LENZEN THUISBEZORGD MET EYE WISH@HOME

EyeWish@Home is onze service waarmee alles geregeld wordt wat met uw contactlenzen te maken heeft. Wij bezorgen uw contactlenzen én vloeistof gratis thuis. Eye Wish Opticiens vindt dat daar deskundig advies en een optimale service bij hoort. U krijgt dan ook elk half jaar een gratis professionele oogcontrole en u kunt altijd terecht bij onze professionele klantenservice.
lees meer >

Twee maand omruilgarantie

2 MAANDEN OMRUILGARANTIE

Het kan natuurlijk gebeuren: achteraf wilt u toch liever die andere bril. Of uw ogen kunnen maar niet wennen aan multifocale glazen. Geen enkel punt, bij Eye Wish Opticiens hoort ruilen gewoon bij onze service.
lees meer >

Onbeperkt controleren en reiningen

ONBEPERKT CONTROLEREN, AFSTELLEN EN REINIGEN

U bent altijd van harte welkom bij Eye Wish Opticiens om uw bril te laten nakijken, te stellen en te reinigen. Daarnaast kunt u altijd terecht met vragen over uw bril. Want als u langer plezier wilt hebben van uw bril, dan is het belangrijk om uw bril op een juiste manier te behandelen.
lees meer

Dubbelzeker brilverzekering

DUBBELZEKER BRILVERZEKERING VANAF €9,95

Eén moment van onoplettendheid en het kan al gedaan zijn: u laat uw bril vallen, er gaat iemand op zitten of hij wordt gestolen. Dat is natuurlijk een tegenvaller, zeker als u niet bent verzekerd. Gelukkig heeft Eye Wish Opticiens nu een brilverzekering die zichzelf altijd terugverdient. Met DubbelZeker bent u vanaf €9,95 twee jaar lang verzekerd tegen onbewust veroorzaakte schade, verlies en diefstal. En als u de verzekering in die periode niet gebruikt, wordt uw premie omgezet naar een korting op uw volgende bril.
lees meer >

Brillenglazen voor iedere situatie

PERFECTE BRILLENGLAZEN VOOR ELKE SITUATIE

Draagt u een bril voor scherpt zicht in de verte, achter de computer, tijdens het lezen, autorijden of sporten? Eye Wish Opticiens heeft glazen die perfect passen bij uw wensen. Van superlicht en comfortabel tot extra ontspiegeld of meekleurend.
lees meer >

Nieuwste generatie contactlenzen

ALTIJD DE BESTE LENZEN VOOR U

Eye Wish Opticiens heeft de nieuwste generatie contactlenzen, zowel van ons eigen merk Eye Wish als wereldwijd bekend merken als Clarity 1Day, Acuvue, Biomedics, Airoptix en Proclear. Onze lenzen houden vocht goed vast en zijn zuurstofdoorlatend. Dit maakt ze zeer comfortabel en het zorgt ervoor dat u geen last van droge ogen krijgt. Wilt u weten welke lenzen het beste bij uw ogen en uw wensen passen, maak dan online een afspraak of loop dan eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt voor een uitgebreide oogmeting.
lees meer >

Zonnebrillen op sterkte

DE BESTE GEKLEURDE GLAZEN VOOR UW ZONNEBRIL

Wanneer u een mooie merkzonnebril koopt bij Eye Wish Opticiens, bieden wij de mogelijkheid om hem op sterkte te laten maken. Zo kunt u op momenten dat de zon schijnt ook scherpt kunt zien. U heeft dan keus uit veel verschillende gekleurde glazen die allemaal 100% uv-bescherming bieden.
lees meer >

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/bwk-footer.png