Voor jouw medewerkers

Eye Wish mobiele opticiens verzorgt oogmetingen voor bedrijven. Wij komen op afspraak bij jouw bedrijf of instelling voor het uitvoeren van oogmetingen en het aanmeten van brillen voor alle doelgroepen.

Ogen zijn kwetsbaar. Het is daarom essentieel de ogen te beschermen tegen gevaren zonder het zicht op de werkplek te belemmeren:

  • Chauffeurs die de hele dag onderweg zijn en gebaat zijn bij een bril op sterkte voor alle afstanden.

  • Kantoormedewerkers die intensief naar een beeldscherm kijken.

  • Elke medewerker voor wie een veiligheidsbril noodzakelijk is voor de uitvoering van zijn/haar werkzaamheden.

Kortom, wij zijn er voor alle medewerkers!

Maak een afspraak

 

Waarom een beeldschermbril?

Intensief en langdurig op een beeldscherm kijken leidt vaak tot vermoeide ogen, hoofdpijn en concentratieverlies. Terwijl je met de computer werkt, maken uw ogen continu bewegingen tussen het beeldscherm, het toetsenbord, documenten en collega’s. Niet de juiste brilsterkte dragen, of niet op de juiste manier door een bril kijken kan leiden tot tranende ogen en lichtgevoeligheid, maar ook tot nekklachten en hoofdpijn.

Een beeldschermbril biedt dan uitkomst.

 

Veiligheidsbrillen op sterkte

Bij sommige werkzaamheden is bescherming van de ogen door een veiligheidsbril vereist of is een combinatie van oog- en gezichtsbescherming noodzakelijk. Oogbescherming werkt het beste met een goede individuele pasvorm en instelmogelijkheden. Iemand die meerdere uren per dag een veiligheidsbril moet dragen, heeft recht op aan hem of haar aangepaste oogbescherming om aan de comforteisen te voldoen. Als de gebruiker brildragend is, moet zijn oogbescherming dezelfde oogcorrectie hebben als zijn eigen bril.

Onze veiligheidsbrillen zijn CE- gecertificeerd en voorzien van het CE-teken op de brillenglazen en het montuur.

Maak een afspraak