ONS VERHAAL

Al sinds 1895 is de kunst van het kristalslijpen van oprichter Daniel Swarovski kenmerkend voor het bedrijf. Met zijn eeuwige passie voor innovatie en ontwerp heeft hij Swarovski tot ‘s werelds grootste merk voor sieraden en accessoires gemaakt. De familie heeft de traditie voorgezet en voorziet vandaag de dag vrouwen over de hele wereld dagelijks van een schitterende stijl. 

Ontdek snel de collectie Swarovski brillen bij Eye Wish Opticiens.

Bekijk de collectie

Vanaf de eerste inspiratiebespreking tot de lancering van de collectie is het creatieve proces van Swarovski uniek. Met een focus op trends, design en onze identiteit, vertelt elk ontwerp een verhaal en belichaamt het meer dan 125 jaar meesterlijk vakmanschap. De voordurende ontwikkeling van materialen en technieken maakt Swarovski de leider op het gebied van kristalgeslepen creaties. 

 

 

Liefhebber van glamour?

Laat je betoveren door de monturen van Swarovski. Dankzij de in het oog springende Swarovski kristallen hebben deze tijdloze monturen iets bijzonders. Swarovski is verkrijgbaar bij iedere Eye Wish winkel. Maak een afspraak en kom langs voor een gratis oogmeting. Of shop vandaag nog online jouw meest favoriete kristalgeslepen Swarovski bril.


Vind een winkel


Maak een afspraak