Serengeti

Serengeti combineert verschillende glasmethoden met elkaar. Het meekleurende glas wordt mogelijk gemaakt door de Photochromic-techniek, terwijl de Spectal Control-techniek ervoor zorgt dat sommige golflengtes een betere kleurverzadiging meekrijgen. Zo geniet je van optimaal zicht.

Deze patenteerde technieken werden in 1980 voor het eerst met elkaar gecombineerd en twee jaar later werd het merk Serengeti geïntroduceerd. Door de focus op oogzorg, ondersteund door techniek, zorgt het zonnebrillenmerk ervoor dat er een speciale bril voor tijdens het autorijden werd ontwikkeld. Bekijk snel onze collectie. 

Serengeti zonnebrillen

Hoogwaardige technologieën

Serengeti selecteer voor zowel het glas als het montuur de beste materialen. De zonnebrillenframes zijn gemaakt van eersteklas materieel zoals ittatnium, roestvrijstaal, acetate en geïnjecteerd nylon. Daardoor straalt de Serengeti eyewear klasse en kwaliteit uit en hebben ze een lange levensduur.

De collectie

Gebaseerd op de gebruikte materialen, heeft Serengeti de collecties verdeeld in zes series. Er zijn twee nylon-collecties, twee klassiek metalenseries, een acetate-collectie en een sportserie. De premium zonnebrillen zijn gebaseerd op vrouwelijke ontwerpen, slanke vormgeving, flex—echnologiën en pilotenbrillen.