Sandro brillen voor dames

De brillen van Sandro staan bekend om de strakke belijningen en chique uitstraling. Het toonaangevende modemerk werd opgericht door Evelyne Chetrite en ontwikkelde een nieuw schoonheidsideaal voor vrouwen. Daarom hebben alle brilmonturen een moderne, verfijnde en androgyne uitstraling.

Sandro’s hoofdkantoor is gevestigd in het hart van Parijs, waar de brillencollecties worden gecreëerd in haar eigen studio's en ateliers. Een unieke samenhang van knowhow voor ideeën van Franse allure. Het merk kent inmiddels wereldwijd 593 verkooppunten en is vertegenwoordigd in 37 landen. In Nederland en België heeft Sandro ondertussen 12 winkels.

Bekijk de collectie

Over de brillencollectie van Sandro

De brillen van Sandro belichamen het Parijse en zelfverzekerde karakter van het merk. De monturen hebben dikke eyeshapes en zijn ontworpen op een palet van zwart, grijs met tortoise-rand en kristallen accenten. De binnenkant van onze brillen zijn verfraaid met fijne, onverwachte details.

Zet kracht bij jouw zelfverzekerdheid

Sandro richt zich op actieve en zelfverzekerde dames. De collectie is chic, elegant en verfijnd maar óók uitdagend vormgegeven. Tegelijkertijd is elke bril toegankelijk met een Parijse nonchalance. Je gaat gegarandeerd voor dé ultieme Parisienne look.