Polaroid
Polaroid

Polaroid zonnebrillen

Polaroid zonnebrillen zijn toonaangevend in de zonnebrillenwereld en staan vooral bekend om het polariseerde glas. Dit glas vermindert de lichtintensiteit en neemt lichtschitteringen weg :je ervaart helder zicht met diepe contrasten op een zonnige dag.

Deze gepolariseerde glazen stammen uit de jaren twintig van de vorige eeuw. De uitvinder heette Edwin Land, een Harvard student die zich volledig stort op gepolariseerd licht. Land vond al snel de eerste, betaalbare gepolariseerde film uit en kreeg in 1929 patent op zijn filters. De filters werden al snel gebruikt voor brillen, zonnebrillen, koplampen en fotocamera’s. Zo ook voor de zonnebrillen van Polaroid.

Gepolariseerde zonnebrillen

Gepolariseerde zonnebrillen

Polaroid zonnebrillen zijn ontworpen volgens de laatste trends en altijd uitgerust met gepolariseerd glas. Op deze manier komen functie en fashion op een mooie manier samen. De zonnebrillen zijn speels, betaalbaar en vervaardigd uit kwalitatieve materialen.

 

De monturen van Polaroid

De monturen van Polaroid

Het merk staat voor kleurexplosies en spectaculaire vormen. De ontwerpers van Polaroid lieten zich namelijk inspireren door de Pop-cultuur. De nieuwste Polaroid zonnebrillen zijn een samensmelting van fashion en technology en zijn speciaal ontworpen voor modebewuste dames en heren die hun ogen goed willen beschermen.

Polaroid zonnebrillen passen en kopen bij Eye Wish?

Spreekt de zonnebrillencollectie van Polaroid je aan en heb je monturen gezien die je graag wil passen? Kom dan langs bij een Eye Wish winkel bij jou in de buurt. Daar staan onze opticiens voor je klaar met het beste advies.

Polaroid

 

Polaroid 3018 zonnebril

Polaroid 3018 zonnebril

Deze stoere Polaroid zonnebril heeft een matzwart montuur en blauwe spiegelglazen. De kleurcombinatie geeft een speels karakter aan de bril. Deze opvallende zonnebril is daarmee uitermate geschikt voor de zonnebrildrager die graag een statement maakt. De Polaroid 3018 zonnebril heeft afgeronde, rechthoekige glazen waardoor deze bril goed past bij een ovaal of rond gezicht.

Polaroid 4057 zonnebril

Polaroid 4057 zonnebril

Met de 4057 zonnebril laat Polaroid zien dat het merk zeer modebewust is. Deze zonnebril heeft grote, ovale glazen die bijna de vorm van een druppel aannemen. Het montuur is achter het glas ‘geplakt’ zodat het blauw getinte glas wordt benadrukt. De bril is uitermate geschikt voor tijdens het fietsen of hardlopen. Daarnaast heeft deze Polaroid zonnebril een subtiele dubbele neusbrug die hem extra uitdagend maakt.

Waar kunt je het merk Polaroid vinden?

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke trend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril en zonnebril!

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/03/m-stijladvies.png

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke trend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril en zonnebril!

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa