Polaroid brillen collectie

Polaroid zonnebrillen

Polaroid heeft een gevarieerde collectie merkzonnebrillen voor mannen en vrouwen. Een Polaroid zonnebril geeft u 100% UV-bescherming zonder hinderlijke schittering. Met een Polaroid zonnebril heeft u functionaliteit en mooi ontwerp in één!

Polaroid: de beste polarizerende glazen

Na uitvinding van een polariserende filter door Dr. Edwin Land die bedoeld was voor de auto (koplampen)-industrie, werd in 1935 de eerste Polaroid zonnebril verkocht. Bijzonder aan de collectie van Polaroid is dat alle zonnebrillen zijn voorzien van de originele Polaroid ® Polariserende lenzen uit eigen fabriek in Europa. Zelfs na 75 jaar zijn vriend en vijand het er over eens dat polariserende glazen de beste manier zijn om helder en rustig te kijken en de ogen te beschermen tegen hinderlijke schitteringen en natuurlijk beschermen tegen de schadelijke UVA-B en C straling. Polaroid doet dit door 4 UV filters in hun glazen te plaatsen. Onafhankelijke tests hebben aangetoond dat Polaroid echt tot 400nm het UV licht filtert, daar waar andere merken dit tot maar 380nm doen.

De collectie van Polaroid is zeer uiteenlopend: van glamour tot sportief. Ook biedt Polaroid zogenaamde Suncovers (Fitovers) en clip-ons aan die over of op een bestaand montuur kunnen worden geplaatst.

Als u graag zonnebrillen wilt passen Polaroid, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het kiezen van de bril die het beste bij u past.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa