Persol brillen collectie

Persol monturen en zonnebrillen

Persol is een succesvol en tijdloos Italiaans merk dat haar oorsprong vindt in 1917. Persol combineert perfect zicht met elegantie en comfort. Alle Persol monturen en zonnebrillen zijn van bijzondere kwaliteit: ze zijn handgemaakt.

Tijdloze kwaliteit van Persol

De naam Persol werd ontleend aan de Italiaanse ‘Per il sole’, wat: “voor de zon” betekent. Elke Persol wordt vakkundig met de hand vervaardigd van de beste materialen en straalt de stijlvolle Italiaanse sfeer uit die zo kenmerkend is voor het merk. Unieke elementen zoals het herkenbare ‘Meflecto’ wat de druk op de slapen reduceert en het massieve metalen scharnier in de vorm van een romeins zwaard, maken de monturen en zonnebrillen technisch hoogstaand en zorgen ervoor dat de brillen direct herkenbaar zijn als Persol. Een Persol zonnebril staat voor duurzaamheid en geavanceerd vakmanschap.

Als u graag monturen of zonnebrillen wilt passen van Persol, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het kiezen van de Persol die het beste bij u past.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa