Oakley - One Obsession #CantStop
Oakley - One Obsession #CantStop

Oakley zonnebrillen en brillen

Oakley werd in 1975 opgericht door ‘mad scientist’ Jim Jannard, die het merk naar zijn hond vernoemde. Het eerste product dat Jannard op de markt bracht, waren handvatten voor crossmotoren. Deze waren gemaakt van ‘Unobtanium’, een materiaal dat hij zelf uitvond. Unobtanium biedt meer grip bij zweet en wordt nog steeds gebruikt voor extra grip van de brillen. In 1984 ontwikkelde Oakley ‘s werelds eerste zonnebril die de vorm van het gezicht volgt. Deze techniek is in de loop van de jaren geperfectioneerd tot het hedendaagse H.D.O: High Definition Optics. De verschillende Oakley technieken maken dat Oakley de meest gedragen zonnebril is onder topsporters.

Oakley Prizm - See what you've been missing

Oakley fietsbril: populair onder wielrenners

Met name wielrenners dragen graag de fietsbrillen van Oakley. De brillenglazen bieden veiligheid en garanderen helder zicht tijdens het sporten. Ook worden de ogen beschermd tegen de zon en verblindende reflecties op de weg. Elke bril is gemaakt van duurzaam en innovatief materiaal en is uitvoerig getest in samenwerking met topatleten.

 

Oakley - One Obsession #CantStop

Futuristische brillen voor dames en heren

De zonnebrillen en brillen van Oakley zijn niet alleen functioneel tijdens het sporten, maar ook stijlvol in het dagelijks gebruik. Zo is de lifestylecollectie voor dames en heren volgens de laatste modetrends ontworpen. Deze collectie wordt gekenmerkt door futuristische monturen, stoere vormen en opvallende brillenglazen. De zonnebrillen zijn ook op sterkte verkrijgbaar.

Oakley Frogskins

Oakley Fogskin

Het Oakley Frogskins model werd in de jaren 80 geïntroduceerd. Het is een duurzame bril die tegen een stootje kan en tegelijk ook stylish is. Frogskins is daarmee een van Oakley’s meest iconische modellen.

Oakley Crosslink Pitch

Oakley crosslink

Dit veelzijdige Crosslink Pitch model heeft al het goede van Oakley verpakt in een sportief correctie model. Met de bijgeleverde extra veren pas je je stijl aan voor elke situatie.

Oakley brillen passen en kopen bij Eye Wish

Als u graag monturen of zonnebrillen wilt passen van Oakley, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij een van onze winkels met het merk Oakley. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het kiezen van de bril die het beste bij u past.

Oakley

 

Waar kunt u het merk Oakley vinden?

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke trend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril en zonnebril!

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/03/m-stijladvies.png

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke trend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril en zonnebril!

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa