Oakley - One Obsession #CantStop
Oakley - One Obsession #CantStop

Oakley zonnebrillen en brillen

Oakley zonnebrillen en brillen sluiten perfect aan op uw gezichtsvorm. Daarom is Oakley de meest gedragen zonnebril onder topsporters. De brillen worden namelijk vervaardigd volgens de speciale techniek H.D.O: High Definition Optics. Een techniek die in 1984 door het merk werd ontwikkeld en inmiddels tot in de details is geperfectioneerd.

Oakley werd in 1975 opgericht door ‘mad scientist’ Jim Jannard, die het merk naar zijn hond vernoemde. Het eerste product dat Jannard op de markt bracht, waren handvatten voor crossmotoren. Deze waren gemaakt van ‘Unobtanium’, een materiaal dat hij zelf uitvond. Unobtanium biedt meer grip bij zweet en wordt nog steeds gebruikt voor extra grip van de brillen.

Oakley Prizm - See what you've been missing

Oakley Prizm™ – Revolutionaire lenstechnologie

Prizm™ is de nieuwe lenstechnologie van Oakley. Deze lens heeft de eigenschap dat hij het contrast dramatisch kan verhogen. Hierdoor word je beeld rustiger en zie je alle belangrijke details. Ook worden de ogen beschermd tegen de zon en verblindende reflecties op de weg. Alle ‘achtergrondruis’ wordt als het ware uit het licht gefilterd. Elke bril is gemaakt van duurzaam en innovatief materiaal en is uitvoerig getest in samenwerking met topatleten.

 

Oakley - One Obsession #CantStop

Futuristische brillen voor dames en heren

De zonnebrillen en brillen van Oakley zijn niet alleen functioneel tijdens het sporten, maar ook stijlvol in het dagelijks gebruik. Zo is de lifestylecollectie voor dames en heren volgens de laatste modetrends ontworpen. Deze collectie wordt gekenmerkt door futuristische monturen, stoere vormen en opvallende brillenglazen. Wij kunnen uw Oakley zonnebril ook op sterkte maken met ons ruime assortiment kleurglazen en coatings.

Oakley Frogskins

Oakley Fogskin

Het Oakley Frogskins model werd in de jaren 80 geïntroduceerd. Het is een duurzame bril die tegen een stootje kan en tegelijk ook stylish is. Frogskins is daarmee een van Oakley’s meest iconische modellen.

Oakley Crosslink Pitch

Oakley crosslink

Dit veelzijdige Crosslink Pitch model heeft al het goede van Oakley verpakt in een sportief correctie model. Met de bijgeleverde extra veren pas je je stijl aan voor elke situatie.

Oakley brillen passen en kopen bij Eye Wish

Als u graag monturen of zonnebrillen wilt passen van Oakley, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij een van onze winkels met het merk Oakley. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het kiezen van de bril die het beste bij u past.

Oakley

 

Waar kunt u het merk Oakley vinden?

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke trend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril en zonnebril!

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/03/m-stijladvies.png

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke trend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril en zonnebril!

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa