Michael Kors brillen en zonnebrillen
Michael Kors brillen en zonnebrillen

Michael Kors zonnebrillen en brillen

De zonnebrillen en brillen van Michael Kors leggen een mooie verbinding tussen de fashion en de eyewear: deze geven hetzelfde luxe gevoel van de andere collecties van het merk. De ontwerper was op jonge leeftijd al bezig met het ontwerpen van mode. Zijn moeder liet hem daarom naar de modevakschool gaan. Maar daar hield hij het niet lang vol: al na een jaar stopte hij met zijn opleiding. Michael Kors was toen al een ondernemend type dat voor zichzelf begon in een kleine boetiek in New York. Daar maakte hij kennis met de mode-directeur van Bergdorf, een van de grootste warenhuizen in Amerika. Bergdorf werd de eerste verkoper van Michael Kors collecties en sinds 1981 is het een gevestigd merk in de gehele fashion- en eyewear-industrie.

Michael Kors - Campaign
Michael Kors - Campaign

Luxueuze levensstijl

Michael Kors haalt inspiratie voor zijn brillen uit de luxueuze levensstijl van de rijken uit de jaren vijftig en zestig. Deze ‘superklasse’ vloog in de tweede helft van de vorige eeuw regelmatig met jetset van feestlocatie naar feestlocatie over de hele wereld. Deze uitbundige levensstijl wordt weerspiegeld in de stijl van Michael Kors. Tegelijkertijd weet de ontwerper chic te combineren met het alledaagse waardoor de luxe uitstraling toegankelijk wordt voor iedereen.

De zonnebrillen- en brillencollectie van Michael Kors

De zonnebrillen en brillen van Michael Kors zijn ontworpen voor vrouwen die van een luxueuze en elegante uitstraling houden. De ontwerpen zijn retro-geïnspireerd en ultra-luxe. De eyewear collectie is daardoor het ultieme verlengstuk van de tassen en accessoires. Herkenbaar aan de brillen zijn het MK-logo en het gebruik van rosé- en Havanakleurtonen. Je herkent een Michael Kors montuur dan ook snel in een menigte.

De zonnebrillencollectie van Michael Kors

Michael Kors 6006

Ga voor een dramatische look met deze diva-achtige zonnebril van Michael Kors! De grote, ronde glazen bedekken je ogen goed, zodat ze goed beschermd zijn. Het gevlekte Havanaframe doet het al decennia goed en is een klassieker op zichzelf geworden. De poten van deze Michael Kors zonnebril zijn simplistisch en verfijnd en bevatten het typische MK-logo.

De brillencollectie van Michael Kors

Michael Kors 4034

Deze Michael Kors bril heeft een moderne uitstraling met bijna cateye-achtige glazen. De vormen van deze Michael Kors bril zijn ronder en zachter waardoor deze bril goed staat bij een rechthoekig of vierkant gezicht. De poten zijn strak en elegant vormgegeven en worden verfraaid het onmiskenbare MK-logo.

Michael Kors brillen passen en kopen bij Eye Wish

Spreken de zonnebrillen en brillen van Michael Kors jou aan en heb je monturen gezien die jij graag wil passen? Kom dan langs bij een Eye Wish winkel bij jou in de buurt. Daar staan onze opticiens voor je klaar met het beste advies.

Michael Kors

 

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke trend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril en zonnebril!

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/03/m-stijladvies.png

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke trend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril en zonnebril!

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa