Michael Kors eyewear

De Michael Kors brillen en zonnebrillen leggen een mooie verbinding tussen de fashion en de eyewear: ze geven hetzelfde luxe gevoel van de andere collecties van het merk. De ontwerper was op jonge leeftijd al bezig met het ontwerpen van mode. Zijn moeder liet hem daarom naar de modevakschool gaan. Maar daar hield hij het niet lang vol: al na een jaar stopte hij met zijn opleiding. Michael Kors was toen al een ondernemend type dat voor zichzelf begon in een kleine boetiek in New York. Daar maakte hij kennis met de mode-directeur van Bergdorf, een van de grootste warenhuizen in Amerika. Bergdorf werd de eerste verkoper van Michael Kors collecties en sinds 1981 is het een gevestigd merk in de gehele fashion- en eyewear-industrie.

Michael Kors brillen Michael Kors zonnebrillen

Luxueuze levensstijl

Michael Kors haalt inspiratie voor zijn brillen uit de luxueuze levensstijl van de rijken uit de jaren vijftig en zestig. Deze ‘superklasse’ vloog in de tweede helft van de vorige eeuw regelmatig met jetset van feestlocatie naar feestlocatie over de hele wereld. Deze uitbundige levensstijl wordt weerspiegeld in de stijl van Michael Kors. Tegelijkertijd weet de ontwerper chic te combineren met het alledaagse waardoor de luxe uitstraling toegankelijk wordt voor iedereen.

De collecties van Michael Kors

De zonnebrillen en brillen van Michael Kors zijn ontworpen voor vrouwen die van een luxueuze en elegante uitstraling houden. De ontwerpen zijn retro-geïnspireerd en ultra-luxe. De eyewear collectie is daardoor het ultieme verlengstuk van de tassen en accessoires. Herkenbaar aan de brillen zijn het MK-logo en het gebruik van rosé- en Havanakleurtonen. Je herkent een Michael Kors montuur dan ook snel in een menigte.