org-nl_eyewish:/Content Items/2017/01/merk-gucci.png

Gucci monturen en zonnebrillen

Gucci is een van 's werelds toonaangevende luxe modemerken en is in 1921 opgericht in Florence. Het merk staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit, Italiaans vakmanschap en autoriteit in de modebranche.

Gucci monturen zijn duidelijk herkenbaar als Gucci en onderdeel van de totale Gucci look vanwege het sterke handschrift van dit merk dat zowel in de kleding, accessoires en de eyewear terug komt.

Alle modellen uit de brede collectie zjin gebaseerd op merk-iconen. De zonnebrillen en monturen kenmerken zich door de combinatie van onderscheidend design en het gebruik van de beste hedendaagse en innovatieve materialen.

De collectie voor damesmonturen is ontworpen als aanvulling op de geraffineerde Gucci look die een iconische sensuele kracht uitstraalt. De monturen zijn versierd met kostbare details en verkrijgbaar in een breed aanbod van kleuren - van de klassieke Gucci tinten tot de fashion tinten van het seizoen.

De collectie voor mannen is hightech en tegelijkertijd stijlvol doordat rubber of carbon in de veren wordt gecombineerd met een metalen front.

Als u graag monturen of zonnebrillen wilt passen van Gucci, maak dan hier een afspraak of loop eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het kiezen van de bril die het beste bij u past.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa