Fendi zonnebrillen en brillen

Fendi zonnebrillen en brillen zijn alom bekend in de modewereld. Zoals een echt couturemerk betaamt, heeft de collectie van Fendi een uitgesproken en moderne stijl. Zo zijn de monturen elegant met levendige en hippe details en herken je een échte Fendi aan het onmiskenbare FF-symbool.

De oorsprong van Fendi zonnebrillen en brillen gaat terug naar de jaren 20 van de vorige eeuw. Oprichtster Adele Casagrande opende een bont- en leerwinkel in het centrum van Rome die ze na haar huwelijk met Edoardo Fendi omdoopte naar de naam van haar man. Al snel groeide het bedrijf uit tot een internationaal modehuis.

Bekijk de collectie

Fendi zonnebrillen voor dames

Bij Eye Wish kies je uit een ruime Fendi collectie voor dames. Een Fendi zonnebril onderscheidt zich door de perfecte elegantie van het montuur en de hoogwaardige materialen waarvan het is vervaardigd. Je trekt aandacht en laat een blijvende, goede indruk achter. De monturen voor dames zijn kleurrijk en opvallend en daarmee geschikt voor de echte durfal.

De monturen van Fendi

Fendi staat bekend om haar zonnebrillen, maar de brillencollectie is minstens zo spectaculair! De gewaagde cat-eye monturen zijn zowel in zonnebril als gewone bril te vinden. De collectie is ook voorzien van turtoise brillen met een bijzondere twist waarbij andere kleuren zijn gebruikt. De monturen van dit merken zijn gegarandeerd stijlvol en de verschillende collecties zijn geschikt voor vele gelegenheden.