org-nl_eyewish:/Content Items/2017/03/merk-fendi.png

Fendi monturen en zonnebrillen

De brillencollectie van het Italiaanse modemerk Fendi, bestaat uit stijlvolle monturen en zonnebrillen. De Fendi brillen zijn naast de tassen, een begrip in mode land. Eye Wish Opticiens is de enige brillenketen in Nederland die het merk verkoopt.

Fendi: klassiek, vrouwelijk en uitbundig

Fendi staat bekend om haar klassieke, vrouwelijke en uitbundige brilontwerpen. In de nieuwe brillencollectie komen elegantie en lef samen. Geometrische vormen en opmerkelijke kleurcontrasten staan hierin centraal. De Fendi-monturen zijn tijdloos en ontworpen voor de moderne vrouw. De monturen zijn vervaardigd uit duurzame materialen en in de details zijn juweeleffecten verwerkt. Hierdoor zijn Fendi monturen en zonnebrillen een sieraad voor het oog.

Gedurfde kleur- en materiaalcombinaties vormen een belangrijk onderdeel van het Fendi DNA, evenals het dubbele F-logo. Dit is in de jaren 60 ontworpen door Karl Lagerfeld. Het logo komt terug op de poten van de brillen, maar is ook verwerkt in het gouden scharnier.

Als u graag monturen of zonnebrillen wilt passen van Fendi, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Eye Wish Opticiens bij u in de buurt. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het kiezen van de Fendi die het beste bij u past.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies | Cookie instellingen
betaalmogelijkheden ideal visa