Carrera
Carrera

Carrera brillen

De Carrara bril is onmiskenbaar iconisch en sportief. Het sportieve karakter van Carrera zit in de DNA van het merk: Carrera wordt al decennia gedreven door sport. De geschiedenis van Carrera begon in de jaren vijftig van de twintigse eeuw, toen Wilhelm Anger zich licht inspireren door de Carrera Panamericana races. De Oostenrijkse ontwerper lanceerde kort daarna de eerste Carrera brillencollecties. De producten van her merk waren meteen een succes en tot op de dag van vandaag zijn de monturen van Carrera nog altijd aanwezig in de fashion.

Sportieve brillen voor zelfverzekerde heren

Sportieve brillen voor zelfverzekerde mensen

Carrera brillen zijn bij uitstek ontworpen voor ruimdenkende en zelfverzekerde mensen. Carrera-brillendragers hebben een interesse in design, sport en reizen. De monturen van Carrera zijn daarom functioneel, comfortabel en minimalistisch. Dankzij hoogwaardige materialen zitten de brillen van Carrera altijd goed en zullen ze lang meegaan. Carrera brillen worden gemaakt van optyl, metaal of titaal.

Carrera monturen

Carrera monturen

Monturen van Carrera zijn ontworpen om op te vallen en zijn daarom gewaagd. Fijne details van de brillen sluiten perfect aan bij de huidige fashiontrends en de minimalistische afwerking zorgt ervoor dat de brillen tijdloos zijn. Carrera blijft zichzelf opnieuw uitvinden zodat er voor ieder wat wils te vinden is.: van vintage Carrera bril tot gestroomlijnd model.

Carrera monturen passen en kopen bij Eye Wish?

Spreekt de brillencollectie van Carrera jou aan en heb je monturen gezien die jij graag wil passen? Kom dan langs bij een Eye Wish winkel bij jou in de buurt. Daar staan onze opticiens voor je klaar met het beste advies.

Carrera

 

De collectie

Carrera montuur: 137/v

Polaroid 3018 zonnebril

Authentiek en klassiek zijn de kernwoorden voor de Carrera 137/V pilotenbril. De 137/V is kenmerkend door de vintage-geïnspireerde glazen. De Carrera 137/V bril is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een gedurfd ontwerp. Dit onmiskenbare Carrera montuur is gemaakt van een rijke combinatie aan materialen, heeft een dubbele neusbrug en heeft een krachtig ontwerp waardoor de bril voor alle omstandigheden bestand is.

Carrera montuur: 8810

Polaroid 4057 zonnebril

De Carrera 8810 is een absoluut tijdloos model. Direct te herkennen aan de klassieke stijl! De sportieve uitstraling van het merk komt zo perfect naar voren. Dit CA8810 montuur is voor heren die hun eigen stijl hebben, ongeacht de laatste modetrends. Deze Carrera bril is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit voor een perfect klassieke en functionele uitstraling.

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke trend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril en zonnebril!

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/03/m-stijladvies.png

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke trend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte bril en zonnebril!

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
betaalmogelijkheden ideal visa